torstai 16. toukokuuta 2013

3kk neuvola

Siis voi apua, missä mun pikkuvauva on?!
Tänään siis mitat 7235g, 61,8cm pipo 39,3. Tasan KAKSI viikkoa sittenhän ne oli 6350g, 60cm ja 39cm. Syntymämitat 2956g, 50cm ja pipo 34cm.

Hyväntuulinen tyttö, hymyilee. Vie nyrkit suuhun. Katselee uteliaana, ei viihdy maate. Ottaa jaloilleen. Vatsamakuulla kyynärnojassa. 

Kauheasti kehui kuinka on kehittynyt enemmän kuin pitäisi:) olen kyllä ylpeä äiti! Mutta missä se pikkuvauva joka rakasti maata sylissä, nyt on tuollainen pieni punkero joka kokoaika yrittää istua? Tää aika menee kyllä liian nopeasti.

Sit ne rokotukset, rota meni ku vettä vaan, tais olla hyvää. Piikit itketti mut aika nopeasti se itku meni ohi, äidin reipas <3

Kävin toissapäivänä varaa tatska-ajan ja sain sen jo tälle päivälle! Olipas ollut ikävä neulan alle joutumista ;) nyt mun kättä koristelee Avan jalkapohja ja nimi+syntymäaika.



















7 kommenttia:

 1. Ompas Ava kasvanu parissa viikossa hurjasti! Ja on kovin söpönen!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Munki mielestä! Haluaisin noita lisää erilaisia mut on vähän hintavia mun mielestä pyyhkeiksi... :D

   Poista
  2. Onks toi SkipHopin? Joo ne on kyllä hintavia.. Mä himoitsen sitä reppuukin mut ehkä ei kantsii ostaa ku Nellal on jo Nalle Puh- ja Hello Kitty- reput :P Ne ateriasetit on kans ihania!

   Poista
  3. Joo on! :) niil on joo kaikkea kivaa.. Pitäis vaan olla miljonääri et kehtais ostaa mitään :D toi pyyhekki saatiin lapsimessuilta 5€ alennuksella ku se oli avattu siitä paketista:)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...