torstai 30. toukokuuta 2013

Baby friends


Mä oon niin onnellinen kun Avalla on ihana vauvaystävä ja mulla äitiystävä! Ihanaa kun joku ymmärtää täysin mitä tarkoitat. Näitä on aika harvassa nykyään. Mä toivon että nämä pienet ystävän alut ovat tekemisissä vielä 15 vuoden päästä. "Me ollaan tunnettu 3kk ikäisistä asti". 


Mä oon itseasiassa ehkä hieman katkera. Pienenä olin kateellinen kavereille jotka oli tuntenut todella pienestä asti. Me muutettiin niin useasti ettei kaverisuhteet säilynyt vaikka muutettiin takaisin samalle alueelle ja olin entisen parhaan kaverini kanssa taas samalla luokalla. Ei se vaan toiminut enään. Pääasia kuitenkin että mulla on nyt muutama hyvä ystävä. 

Ava tykkää syödä Miljan käsiä ja nyrkkejä! Kaipa ne omat sormet alkaa maistua aika tylsälle kun niitä joka päivä mussuttaa:)

Ava on alkanut kiljumaan ja huutamaan oikein olan takaa! Meillä ei keskustella enään hiljaisesti kurluttaen. Tuo pieni ihme kehittyy niin hurjaa tahtia että ei nämä mammat meinaa edes pysyä mukana! Kohta neiti jo viipottaa menemään päiväkotiin, eskariin ja kouluun! Jollain tapaa odotan jo ensimmäistä koulupäivää, kuinka intoa puhkuen neiti vilkuttaa meille ja katoaa uusien oppien syövereihin. Nyt nautin kyllä täysillä tuosta pienestä pallerosta jota saa pusia ja halia, kohta se on jo "äiti älä viitti, kaikki näkee". 

Tänään siirryttiin uuteen vaippakokoon! Vaipoista sen kyllä huomaa miten vauva kasvaa! Ja vaatteista tietty! :)

Ava ei ole pitkään aikaan nukahtanut syliin, toissapäivänä neiti heräsi päiväunilta ja nappasin syliin. Siinä Ava hetken katseli suoraan silmiini ja nukahti. Se tunne on jotain selittämätöntä, niin puhdasta rakkautta mitä en ole voinut koskaan edes kuvitella. 

"Lapseni, pieneni, punaposkimarjani, 
syliini nukahdit linnunpoikani. 

Mitä kertoisin sinulle elämästä? 
Miten varustaisin tulevaisuuteen? 
Antaisinko neuvoja, varottaisinko vaaroista? 
Vain yhtä pyydän sinulle lapseni: 
lennä kauemmas 
lennä korkeammalle 
lennä rohkeammin 
Älä anna minun rajoitusteni rajoittaa sinua. 
Älä anna minun ahtauteni ahdistaa sinua. 
Sinut on luotu etsimään, erehtymään, valloittamaan maailmaa. 

Matkalle, johon lähdet, minä en voi sinua seurata. 
Vain rukouksissani voin saatella sinut elämään. 
Lähde lentoon pieneni. 
Jumala sinua siunatkoon, lapseni." 

-Anja Porio- 3 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...