torstai 9. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Tänään käytiin pyörähtämässä Jorvin päivystyksessä neidin limaisuuden ja pihinän ja rohinan takia. Neiti sairasti rs-viruksen korvatulehduksen kanssa parisen viikkoa takaperin ja oltiin viikko osastolla muutaman muun vauvelin kanssa. Keuhkot kuulosti normaalilta eikä korvistakaan löytynyt mitään. Sai sitten keittosuola inhalaation jonka otti ilman itkun itkua! (Osastolla ollessamme jo pelkkä maskin näkeminen sai aikaan valtavan huutoepisodin) sitten imettiin nenästä/nielusta räät pois. Onneksi selvittiin noin pienellä:)

Maanantaina saatiin tieto vauvauinnista että pääsemme vielä kevään viimeiselle kolmelle tunnille mukaan! Käytiin hakemassa uikkari Neidille ja ensi viikon lauantaina päästään polskimaan! :) ollaan jonossa syksyn ryhmään kun kesäkuussa alkaa kesätauko ja elokuussa jatkuu taas ja tahdon tiettyyn uimahalliin jonne on hän jonoa, toivottavasti päästään sinne!
Eilen piti mennä vauvauinti infoon mutta eksyimme eikä enään keretty vaikka oltaisiinkin löydetty perille, tästä sitten hieman suutuin ja mökötin, mutta onneksi mulla on paras avovaimoke joka vei mut surushoppailemaan ;) kummasti piristää mieltä kun saa pyöriä kaupoilla. Käytiin viemässä mun tuleva äitienpäivälahja (jonka itse valitsin) kaiverrutettavaksi samalla reissulla. Ostettiin se jo viime viikolla mutta silloin ei kaivertaja ollut paikalla joten meni tälle viikolle. Tästä lisää sunnuntaina.

Neiti oli jo iltaunilla kun kuului vaimea itkua, tulin makkariin ja katsoin pinnikseen ja neiti oli siellä haisurätti naamalla! Säikähdin aivan kamalasti ja olenkin ahkeraan käynyt katsomassa hengittääkö neiti vielä. Milloinkohan sitä osaisi olla huolehtimatta liikoja. Mulla on aina kun neiti nukkuu pakkomielle käydä katsomassa hengittääkö hän vielä, vaikka olisi vain päiväunilla... Ehkä se tästä:)

Pieni kuvapläjäys loppuun!

Ps. Neiti kovasti nostelee jalkojansa selälteen ollessa ja ottaa jaloilla vauhtia ja pinkoo itseään eteenpäin. Tänään illalla kun vaihdettiin vaippaa sohvalla otti mun jaloista tukea omillansa ja puski itseään eteenpäin ja hauskaa oli! Yritin saada siitä videota mutta lopetti sen heti kun näki mun puhelimen. Hölmö rakas<31 kommentti:

  1. niiin söpö toi keltainen amppari hattu <3 t.maitotäti

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...