torstai 9. toukokuuta 2013

Vaunuilevat varkaat

Voi että mua ottaa kupoliin noi meijän vaunut. Aina kun käydää citymarketissa vaunukopan kanssa ni ne piippaa ku ollaan menossa kassalta pois, ei kuitenkaan ikinä kun mennään kauppaan sisään! Voisin aina vajota kymmenen kilometriä maan rakoon kun kaikki kääntyy katsomaan ja voin vain kuvitella ihmisten ajatukset..

Käytiin vähän shoppailemassa ja neitokaiselle löytyi ihanat farkut ja loppukesäksi takki! Oon kuolannu noita kumpiakin pienen ikuisuuden ja tänään kappahlissa oli kaikki -25%.. No tarjousten uhri kun olen niin oli pakko napata ne mukaan! Ihan ku tuolla lapsella ei olisi vaatteita jo tarpeeksi.. ;)

Nukuttiin pitkästä aikaa yhdessä aamupäikkärit, näytetään kuulemma ihan samalta kun nukutaan.. :)
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teistä <3 ava on kyllä neiti suloisuus <3

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos:) se on kyllä varsinainen hurmuri:D

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin suloinen tyttö, niin ilmeikäs. :) Naureskelin jo fb:ssa tota teijän nukkumiskuvaa, se on nii hellyttävä!

  Ihana takki ja housut. :)

  Miten muuten teidän neidin nimi lausutaan kun siihen on pari lausumistapaa? :)

  VastaaPoista
 4. Sillä on kyllä joo noita ilmeitä vaikka muille jakaa :) Lausutaan kahdella aa:lla :) jotkut kyllä sanoo yhdellä mutta ei sen niin väliä ! :)

  VastaaPoista
 5. Ilmottaudun lukijaks :) me ollaan vielä ihan alussa koko hommassa ja niin myös blogi, mut käyhän kurkkaa jos kiinnostaa :) ootteko adoptioasiaa miettinyt?

  VastaaPoista
 6. Mullaki on tää blogi ihan alussa :) joo ollan kunhan rekisteröidään eka parisuhde.. :) ens kesänä viimeistään ois tarkoitus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...