perjantai 31. toukokuuta 2013

Vauvakirja hehkutusta

Me saatiin Vau-kirjoilta vauvakirja ilmaiseksi. Olen kuitenkin jo pitkään halunnut uutta sillä tuo Vau:n ei vaan jotenkin sytytä mua. 

Noh, sain äippäystävältäni taas loistavan vinkin, heillä on tuo Kulta pieni niminen vauvakirja ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Eilen etsin sitä netistä ja ajattelin tilata sen mutta kävin Suomalaisessa kirjakaupassa ja tuo suuri rakkauteni oli siellä! 

Hintaa sillä oli kyllä enemmän kuin parissa nettikaupassa mutta kun mullekaikkihetinyt -luontainen olen, oli se pakko saada heti! 


Noi kuvat ovat aivan ihania ja jotenkin koko tuo olemus on niin hellyttävä että sinne on mukava kirjoittaa. Kätevät taskut aina uuden kohdan alussa ovat suuri plussa, kiva kun saa kortit yms talteen näpsäkästi:) 


Ihania runoja/mietelmiä löytyy myös jotka tuovat sitä hempeyttä kirjaan 

Mua harmittaa kun mun omassa vauvakirjassa on niin vähän tekstiä. Itse aijon kyllä panostaa Avan kirjaan ja laittaa sinne kaiken mahdollisen mitä on isompana kiva muistella ja katsella! Tämä on kyllä niin ihana kirja että voisin ostaa kaapin täyteen tulevia muita lapsia/lapsenlapsia varten! :D Suosittelen! :)1 kommentti:

  1. Meillä on myös tuo Kulta Pieni kirja ja tykkään kovasti! :) Mukavasti tilaa kirjoittaa ja nuo taskut on kyllä myös tosi kätevät! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...