torstai 6. kesäkuuta 2013

Hammas!

Noni, nyt puhkes se ensimmäinen pienen pieni hampuli ! ♥ 
Ava on kyllä ollutkin kun kiukkuinen kuin ampiainen. Tänään sit kokeilin kynnellä sitä niin ihan selvä hammas, tuntuu samalta kuin kaivelisi omia hampaita.
Milloin mun pienestä pylleröstä on kasvanut jo näin iso! 

Tänään me ollaan vietetty löhöpäivää, Ava on hengannu vaippasilteen ja mä T-paidassa. Täällä on niiin kuuma ku toi ihana aurinko porottaa koko päivän suoraan sisään. Ja sit voi video mä sanon! Olin antamassa Avalle kukkakaalisosetta, sekottelin sitä hetken ja katoin et mitä ihmettä siellä on seassa! Soittoa Muksulle ja saan korvaukseksi rahat takaisin tästä yhdestä purkista. Voi hele... Mitä mä teen about yhdellä eurolla kun pahimmassa tapauksessa Ava ois tukehtunut?! Onneksi mä näin noi ennenku kerkesin antamaan Avalle. 


Mä oon niin ylireagoija, varsinkin nyt Avan syntymän jälkeen. Sain aivan törkeän halvauksen ku näin että Avalla on korvassa kuivunutta verta! Mä olin jo viittä vaille soittamassa lanssia paikalle kun Avalla on vähintäänkin aivoverenvuotoa tai jotain yhtä loogista. No soitin sitten neuvolaan ja siellä se "täti" vissiin kuuli mun äänestä pienen paniikin. Rauhoitteli sitten siinä ja totesi että varmasti on vain raapassut korvaa, mutta jos korvan sisältä alkaa tulla verta niin lääkäriin. Niin, tosiaan. Avallahan on pitkät kynnet ja repii kaikkea mahdollista. Eihän mulle tullut pieneen mieleenikään että se olisi raapaissut korvaansa noilla torakynsillä. Puhdistin sitten kuivuneet veret ja vedin sitten ruven siinä samassa rytäkässä ja korva alkoi vuotamaan uudelleen. Sainpahan varmuuden että oli itse raapaissut korvaansa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...