sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

5kk!

Ja näin tää aika taas suhahti! 
Mua alkaa jo vähän ahdistamaan kun aika menee niin nopeasti. Kivahan siis on että Ava kasvaa ja kehittyy sekä oppii paljon uutta mutta samalla mä vanhenen sekä mun vanhemmat ja äidin vanhemmat! Ei pitäisi stressata tulevaa vaan elää tässä hetkessä mutta välillä se on aivan mahdotonta. 

Mutta takaisin Avaan. Neiti ei oo tän kuukauden aikana oppinut oikeastaan  mitään uutta, yrittää punnertaa itseänsä istumaan ja sylissä istuu tosi tukevasti, ainakin mun mielestä. Itsekseen istumista olen kokeillut pari kertaa ja neiti ottaa jaloista tukea ja kököttää etukenossa kädet polvilla. Ei siitä heilu kuitenkaan mihinkään suuntaan paljoa. Ja tätä ollaan siis kokeiltu todella lyhyitä aikoja. Makuuasennossa ei viihdy melkein yhtään ellei ole jotain viihdykettä! 


Neiti on myös tosi kova liikkumaan selälleen kun intoa riittää! Mä en edes kerkeä tajuamaan miten se liikkuu kun se on jo paikasta a paikkaan b ja sieltä paikkaan c! 

Avan tädillä oli tänään rippijuhlat jonne suunnattiin kaksin Avan kanssa ja siellä hurahtikin koko päivä. Neiti oli yhtä hymyä ja hurmasi taas koko juhlaväen. Ava on aivan hullaantunut maissinaksuihin ja voisi niitä mussuttaa päivät pitkät:) 

Keskiviikkona on neuvola ja palailen sitten uusien mittojen kanssa. Toivottavasti ei kauheasti ole pituutta ja painoa tullut etten saa taas satikutia.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...