keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Neuvola ja syöttötuolikokeilua

Pituutta neidille ei ollut tullut viime kerrasta yhtään, oli vissiin mitattu väärin viimeksi. Painoa oli tullut kilo lisää eli neiti on nyt vähän päälle 10kg! Hurjaa. Vähän pelotteli että pitää ensi neuvolassa miettiä jos laittavat lähetteen lääkärille tutkimuksiin jos on jotain hormonaalista(?) "vikaa" minkä takia paino nousee noin kovasti. Sanoi kyllä että kenelläkään ketä hän tietää olleen tutkimuksissa ei ole löytynyt mitään mutta parempi tutkia. Saatiin istuttamislupa (mulla tulee sanasta istuttaminen aina mieleen kukkien istutus..) ja lihansyönti lupa! Vatsalteen ottaa kämmeniin tukea jota kuulemma vasta yli 6kk tekee, onpas äiti ylpeä! Rokotteet saatiin myös ja neiti taas itki hetken ja rauhoittui kun sai lelun käteen, reipas tyttö!

Kipitettiin siis hakemaan meidän syöttötuoliin vauvaosa ja pehmusteet, vihdoin! Meillä syöttötuolina on Stokke TrippTrapp, itse en sitä olisi ikinä ostanut mutta saatiin se ristiäislahjaksi. Hiukan rahastusta kun pitää ostaa nuo lisäosat erikseen ja ne maksaa aivan järkyttävän paljon! Pelkkä se muovinen turvakaari vai mikä se on maksoi 50e ja pehmusteet 40e! Haluttaisiin myös se alusta pöytään mutta ostetaan vasta myöhemmin, silläkin hintaa 50e..

Possusuikaleita haettiin kans kaupasta ja aloin kokkailee Avalle ruokaa, saas nähdä huomenna että miten maistuu.


Rattaisiin siirryttiin nyt kokonaan myös ja kävin ostamassa pehmusteen ja sai vöitäkin vähän alemmas niin ei neiti heilu siellä. Huomaa selvästi että Ava on todella kiinnostunut ympäristöstä kun koko ajan kuikuilee sivuille nyt kun näkeekin mitä tapahtuu!

Varpaat on myös löydetty jotka ovatkin maailman kiinnostavin asia ikinä!-CEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...