lauantai 17. elokuuta 2013

Fazerin korkeasaaripäivä!

Tänään siis oltiin päivä korkeasaaressa. Oli vissiin ihan privaattitilaisuus jonne saatiin liput mun ystävän kautta. 
Aamu meni taistellessa kummankin kanssa ja loppujen lopuksi lähdettiin puolta tuntia ennekuin edes piti lähteä että Ava pääsi autoon nukkumaan päikkärit.
Minä kun en helsingissä osaa ajaa, eikä puhelimen navigaattori neuvoa, oltiin parisen kertaa hieman pulassa. Ensin olin ajamassa Kampin bussiterminaaliin, onneksi tajusin sen ajoissa. Sitten navigaattori sanoi hieman liian myöhään käännöksen, tein sitten katukivetyksen kautta äkkikäännöksen, onneksi ei perässä oleva auto ajanut takamukseen! 

Pienistä mutkista huolimatta päästiin perille ehjänä.
Alkukiukuttelusta ja sateesta huolimatta meillä oli tosi kivaa! Oli niin kivaa kun kummityttöni S ymmärsi jo eläimien päälle. Vietettiin S:n kanssa laatuaikaa, käveltiin yhdessä käsi kädessä, katseltiin eläimiä ja hypittiin vesilätäköissä! Kohta Avakin on niin iso tytsy jo että voin hänenki kanssa pomppia lätäköissä! 
Fazerilta saimme kolme pussia tullessamme alueelle, pussit sisälsivät karkkia, omenan, pillimehun, pastilleja ja keksejä. Saatiin myös lipukkeita joilla saimme ilmaisen kahvin, reissumies eväsleivän, pehmiksen ja pinssin. Ilman lipukkeita sai myös kaksi pussillista luomu ruispuikuloita per nenä. Kävimme siis erikseen hakemassa joten nyt pakkasessa on neljä pussillista.

Kierrettyämme saaren lähdimme syömään hesburgeriin ja vaihtamaan vielä pikakuulumiset ennen eroamista. Täytyykin jo suunnitella reissua sinnepäin, iski nimittäin taas tajuton ikävä ja harmitus kun ei keretty kunnolla olemaan!

Huomenna meillä jatkuu vauvauinti, jee! 


2 kommenttia:

  1. Voiii ku kiva päivä!! Meillä ois ens kesän projekti Hesan korkeasaari ja Lintsi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläki ens kesänä lintsi ja varmaan korkeasaari uusiks! :) tajuu tuo neiti ehkä vähän enemmän :D

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...