lauantai 10. elokuuta 2013

Pientä pintaremonttia

Mua on jo pitkään ärsyttänyt meidän rumat keittiön kaapit ja tasot. Ja puuttuva kaappitila keittiössä.
Esim. meillä ei oo haarukoille, veitsille ja lusikoille sitä omaa laatikkoa koska meidän laatikosto on pieni kuin persreikä enkä oo sinne löytänyt sellaista sopivaa alustaa. Joten ne on kuivaustelineessä hellan viereisessä noin 45cm leveässä tasossa.

Mikro vie meidän toisen, hieman leveämmän tason tilasta vähän vajaa puolet. Siinäpä meidän tasot sitten olikin. Kaappeja on mun mielestä aivan liian vähän, on kolme isompaa, sitten on se laatikosto ja roskiskaappi. Siis tasojen alla. Yläkaappeja on viis. Ja neki ihan ärsyttävän mallisia ja kokoisia. Tai sit mulla on vaan liikaa tavaraa.. :D 

Koska mä en voi tehdä lisää kaappeja enkä tasoja meidän keittiöön niin ajattelin sitten tehdä keittiöstä omaan silmään kivemman näköisen. Mun unelmakeittiössä olisi kaapit ja tasot tummaa puuta, olisi lasiovellisia kaappeja ja paljon kaappitilaa! Joku aika sitten löysin jostain blogista puun näköistä kontaktimuovia jolla oli päälystetty keittiön tasot! Siitä se idea sitten lähti..


Ignooratkaa likainen hella.

Vielä pitäisi laittaa loput yläkaapit tolla toisella muovilla. Ja vaihtaa noi vetimet koska toi valkoinen ei todellakaan sovi enään tuonne. Mutta nyt tykkään paljon enemmän keittiöstä, sopii hyvin meidän ruokapöydän kanssa tuo tummanruskea!
Ilmakuplia on kyllä aika paljon mutta en anna sen häiritä! Toi oli todella hermoja raastavaa hommaa, varsinkin kun olet juuri lopettanut tupakanpolton....

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi. Löysin tämän vasta ja en malta odottaa seuraavaa postausta. Ava on ihana <3 Hei mistä löysit tuota puun näköistä kontaktimuovia? Meillä tasot kauheen näköset ja toi on tosi hyvä idea saada uutta ilmettä,kun remonttiinkaan ei ole varaa. Minkä hintasta toi oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :)) bauhausista löytyi, on kaikkea erilaisia! Toi mikä on tasossa maksoi olikohan 6€/rulla, eli tosi edullista! :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...