torstai 1. elokuuta 2013

Vauhdikas vauva, uusi objektiivi ja a beautiful body höpötystä.

Ava kun oppi tuon kääntymisen selältä mahalleen ja muisti taas kolmannen kerran mahalta selälleen kääntymisen ei neiti pysy enään hetkeäkään paikallaan! Julkaisinkin Facebookissa videon Avasta kun se kierii niin ketterästi.

Harminpaikkoja tulee kun ei pääse sohvasta tai tv-tasosta läpi ja saankin olla koko ajan hakemassa Avaa takaisin matolle.. :D Hölmö, vien sen kohta HopLoppiin kierimään, luulisi olevan sitten tilaa :)
Eilen yöllä kun Ava heräsi (tai ei se edes ollut yötä vielä) oli neiti ihan viittä vaille konttausasennossa sängyssään! Tänään ei kuitenkaan enään olla taiteiltu konttausasentoon, ehkä se oli sitä yön taikaa.
Niin se mun vauva vaan kasvaa ♡ 
Avasta on tullut niin iso tyttö! Syö jo nätisti ja leikkii leluilla ja on vaan niin ISO. Ainakin musta tuntuu että se on kasvanut niin huimasti ja kehittynyt ihan vain parin päivän aikana. Missä se pieni sylivauva on joka ei ikinä halunnut olla lattialla? Nyt Ava ei mitään muuta haluakkaan kuin pyöriä ja kieriä pitkin lattioita ja löytää kaikki kielletty.

Meille kotiutui eilen uusi objektiivi ja kamera on räpsynyt entistäkin tiuhempaan tahtiin. Oon niin rakastunut! Kuvat on ihan mahtavia laadultaan, enpä ois uskonut että tollanen halvempi versio onkin noin hyvä ainakin mulle. Oon tapellut koko päivän mun koneen kanssa kun tästä on muisti lopussa (Ei mikään ihme ku on yli 7000kuvaa...) Eikä se suostu ladata mun kuvia koska ne on jotain ihmetiedostoja. Huoh, olispa tietokonenörtti. 








A beautiful body haste toi mun sivuilla TODELLA monta kävijää, olin aivan ihmeissäni.
Taputukset meille jotka tän haasten teki, oon joitain käynyt katsomassakin ja voin vaan ihailla kuinka rohkeita ihmiset ovat. Ja minkä suosion tämä koko juttu sai! 


2748! Keskimääräinen sivujen katselu on 70.. Jotkut on mennyt yli sadan joten mulla meinasi silmät tipahtaa päästä kun tänään katsoin tuota lukua. Huima luku! 
En olis ikinä uskonut tekeväni mitään tuollaista mutta jotenkin "villitys" vei mukanaan ja hyvä niin! Olin googlettamassa kuinka saada lisämuistia koneelle niin google ehdotti mulle "Kuinka saada anoreksia". Surullista. Todella surullista. Tähänkö tää on mennyt että netistä kaivetaan tietoa kuinka saada anoreksia? Mä en vaan voi käsittää. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...