keskiviikko 18. syyskuuta 2013

7kk neuvola

Tänään sain aikakseksi mennä sinne avoneuvolaan ottamaan 7kk mitat. Herättiin klo 7 ja klo 8 oltiinkin jo pakkauduttu autoon! Anni on saikulla niin onneks oli auto kotona, ei ois yhtään innostanut lähteä kävelemään sateeseen.. Päästiinkin heti ja vielä meijän omalle neukkutädille! Olin varautunut hirveeseen jonoon mutta eipä tarvinnut onneksi jonottaa! 

Juteltiin sitä sun tätä ja sitten otettiin mitat.

11kg (10,680g) 72,2cm (70cm) ja pipo 43,5(43). Tasaisesti menee omilla käyrillä, paino ja pituus yläkäyrillä mutta ei se mitään! 

"Sosiaalisesti aktiivinen, kovasti ihastunut omaan ääneensä. Harjoittelee tavuttelua ("äiti, vauva") kasvaa hyvin"

Ava on tosiaan alkanut sanomaan myös vauva. Tai siltä se kuulostaa ja neuvolassakin sanoi vauva! Tai vava.. Unohdin sanoa että myös mammam on kova hitti. En ole ihan varma vielä onko silloin Avalla nälkä vai mammaileeko muuten vaan.

Äsken luettiin kirjaa ja Avalla ei kärsivällisyys riittänyt ja alkoi jo olemaan niin väsynyt että menikin sitten nukkumaan. Mä nukuin neuvolan jälkeen kolmen tunnin päikkärit ja vieläkin väsyttää. Taitaa tuo Annin flunssa iskeä mullekkin. Höh.Nyt mun äiti tuli vierailulle niitten ihme imurinsa kanssa ja mä rupeen pesemään mattoja sillä! Mäkin haluan meille sellaisen, on vaan hiukan kallis :D!


2 kommenttia:

 1. kelpais mullekki! mä oon pessy kontallani vessan lattialla just 2 isoa mattoa XD goood times!

  teipas ava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippu imuri! Saa imuroitua, pestyä lattiat, ikkunat, matot.. Ja se kuivaa samalla?! :D Pestiin meidän auto sisältä myös sillä! :D

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...