lauantai 14. syyskuuta 2013

Ava 7kk!

Kuukaudet ne vaan vierii ja meidän pieni käärö on jo 7kk! Ihanan kamalaa, ollaan jo lähempänä vuoden ikää kuin syntymää. 

Ava on kehittynyt taas hirmuisesti vaikka mitään uutta ei oikeastaan ole oppinut. Ava tykkää nykyisin nukkua vatsalteen ja kääntyilee itse sängyssänsä. Ava hakeutuu konttausasentoon mutta ei vielä osaa siitä liikkua, eikä kyllä välttämättä tarvitsekaan vielä :D Edelleen liikkuu kierien mutta ryömimistekniikka on sinällään hallussa mutta ei sitä oikein tajua eikä hermot riitä yrittääkään. Ja miksi täytyisi kun kierien pääsee vallan mainiosti eteenpäin. 

Ava syö hienosti kaikkea mitä tarjotaan. Ruuat teen pääsääntöisesti itse, jos reissussa ollaan niin kaupasta ostan. Aamupala ja iltapalat vaihtelevat puuron, jugurtin, rahkan ja itsetehdyn kiisselin välillä. Useimmiten syödään vielä kolme kertaa päivässä, joskus neljä. 

Mittoja ei vielä ole kun keskiviikkoisin on avoneuvola eikä keskiviikkona keretty käymään. 

Tää nyt oli pikakatsaus, nyt me mennään markkinoille ja HopLoppiin! Ens viikolla on tulossa nextin pakettipostausta, tästä viikosta postausta, neuvolapostausta ja olikohan mulla jotain muuta.. Ei kai! 

Hauskaa loppuviikonloppua! :)
6 kommenttia:

  1. Minkä ikäisenä noita rahkoja ja jogurtteja saa alkaa syöttää? Millaisia annat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö.. Olikohan ne 5kk vai 6kk alkaen.. :) Piltillä on sellaisia marja/hedelmäjogurtteja ja niitä rahkoja niin niitä oon antanut :) Nestlellä on myös ja olikohan Hippillä..

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...