sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Äidin vapaapäivä

Anni ja Ava lähti eilen Tampereelle sukuloimaan ja mä jäin kotiin. 
Miksi jäin kotiin?

 • Mä oon niiiiiin väsynyt, en Avaan tai sen hoitamiseen vaan yleisesti. Syksy on mulle sellaista aikaa että mua masentaa ja väsyttää, eikä yölliset paniikkikohtaukset joista kirjoitinkin auta asiaa yhtään.
 • Meidän koti on kaatopaikka. Siis oikeesti. Siivoamisesta ei tuu oikein mitään kun Ava sotkee tavaroita sitä mukaan kun niitä korjaa tai sitten sillä on "En halua olla yksin"- päivä, juuri silloin kun mulla on siivousinspiraatio. Eikä viitti illalla kaivaa imuria kaapista.
 • Kun äiti voi hyvin, lapsi voi hyvin. Nyt kun sain ladata akkuja niin jaksan taas kymmenen kertaa paremmin!
 • Anni saa viettää aikaa Avan kanssa ilman mun vieressä kyttäämistä.

Ja jos sanoisin että tämä oli ihan kamalaa ja pahin virhe ikinä, valehtelisin. Tottakai mulla on ollut järkyttävä ikävä Avaa mutta voin kyllä hyvällä omatunnolla sanoa että kylläpä teki gutaa!
Sini oli meillä yötä ja laitettiin kummallekkin hiukset kuntoon ja syötiin tortilloja! Tänään nukuin pitkään, heräsin vasta 11 jälkeen ja sain juoda aamukahvin rauhassa ja vaan olla. Sitten olen siivonnut kaikessa rauhassa, en pitänyt mitään kiirettä kun ei tarvinnut miettiä voiko jättää pesuaineet siihen ja imurin tähän jos Ava herääkin päikkäreiltä.

Annilla ja Avalla oli todella kivaa keskenään, Ava päätti mummolassa nousta tukea vasten polvilleen! Ihan ykskaks! Siinä vaiheessa kyllä meinasi iskeä itkupotkuraivarit, miten mä voin missata jotain niin tärkeää. Onneksi ei seisomaan noussut, muuten olisin varmaan ottanut äkkilähdön sinne missä he olivat.

Vähän tärähtänyt:)

Illalla Ava oli käynyt kiltisti nukkumaan mutta herännyt kuitenkin yöllä ja itkenyt ÄITIÄ! Mä olin ihan tippalinssissä ja podin karmeaa paskamutsi-fiilistä. Onneksi neiti kuitenkin nukahti sitten nopeasti uudelleen ja mäkin pystyin taas rentoutumaan.

Tänään olivat käyneet kirppiksillä ja Anni oli tehnyt megaihanan löydön!


Aivan vallattoman ihana! Minun pikku pöllölle pöllöpipo <3

Vaikka tää olikin ihanaa olla ilman valmiustiloja ja uhrata aikaa vain itselleen niin ei kyllä ihan hetkeen uudestaan! Nyt mä nautiskelen uudella energialla mun minipöllöstä joka vaan kasvaa ja kehittyy! Viikon päästä neiti jo täyttääkin 8kk. KAHDEKSAN. Jessus.

Kisutkin naatiskeli kun saivat olla rauhassa ;)


3 kommenttia:

 1. Mä just vastasin sun kommenttiin toisessa blogissa, että antasin melkein mitä vain kun sais sellasen oman hetken ja oman rauhan, että voisin lukittautua makkariin ja laittaa gossipin kaudent (tai edes sen yhden jakson) pyörimään ja katsoa ihan rauhassa. Sen enempää omaa aikaa mä en just nyt tarvitse ja toikin on liikaa pyydetty :DDD

  Mun mielestä ihanan oikeasti kaiken vapaasta irtiottava äiti olet, moni olis korkannut ekan sidukan heti kun ovi sulkeutuu perässä ja jatkanut aamun pikkutunneille asti. Sä nautit ja vaan olit, pisteet siitä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no ainakin sä ymmärsit mun pointin siinä missä se ano ei ilmeisesti ymmärtänyt! ;)

   Joo, mä en halunnut tuhlata mun vapaata siihen että vedän pään täyteen ja nukun seuraavan päivän podeten kamalaa krapulaa ja liskoyötä odotellessa, mä oisin ollut triplasti väsyneempi. Näin oli tuhat kertaa parempi! :) <3

   Poista
 2. heippa! Sinulle olisi haaste blogissani pienenpojanhaaveet.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...