torstai 24. lokakuuta 2013

Avan 8kk lääkärineuvola ja valivali.

Vihdoin! Oon odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. Mulla olikin taas miljoona ja yks asiaa joista varmaan puolet kerkis unohtua. Päästiin uudelle lääkärille joka oli ensimmäistä päivää yksin mutta eipä sitä kyllä huomannut. Todella mukava ja asiantunteva mies oli, oisin voinut jäädä lörpöttelemään pidemmäksikin aikaa. Ennen lääkäriä käytiin ottamassa mitat terkkarilta ja turistiin senkin kanssa hetki siinä. 

Mutta siis, ne mitat:
11kg 165g & 75cm. 
Painoa tullut vain 165g ja pituutta 2,8cm. Saatiin aika 10kk neuvolaan, 9kk mitat käydään ottamassa taas avoneuvolassa

Ava ei vierastanut yhtään vaikka oli vasta herännyt kun mentiin terkkarille. Kovasti sai kehuja niin terkkarilta kuin lääkäriltäkin uusista taidoista. Pinsettiote kävi hienosti ja lääkärille Ava hymyili ja mammatteli kovasti.

Kuvia mulla olis ollut tästä päivästä, mutta mun puhelimen laturi on rikki joten en niitä nyt sit saa tänne lisättyä.. Kameran laturi on kadonnut ja konekkin takkuilee laturin kanssa joten tämän postauksen kirjoittaminen on muutenkin haastavaa, aina kun laturi lähtee niin kone sammuu. Joten tämä jää nyt tynkäpostaukseksi, koitan saada pelit ja vehkeet toimimaan niin saisin panostettuakin näihin enemmän.
Ketuttaa niin suunnattomasti ku kaiken pitää lopettaa toimintansa samaan aikaan! Mähän oon ku bb-talossa, saa mitään yhteyttä kohta enää minnekkään! :D

17 kommenttia:

 1. Ohhoh mikä kunnon pötkäle!! :) ihana❤️ Olihan nyt kolme senttiäkin pitei mutta vajaa 2kg painavempi kun Jasper ja mä oon luullu että se on pienoinen pullukka :3 oih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, Ava on ollut ruoka-aikaan kotona ;D Mun mielestä on hassua kun suurin osa samanikäisistä on 7-8 kiloisia, ne on niin heiveröisiä :)

   Poista
  2. Olivia painoi 7kk neuvolassa 9335g ja oon kans tottunu ns isompaan vauvaan, sit kun näkee kavereitten saman ikäisiä kilon pienempiä vauvoja niin tuntuu, et ne ei paina juuri mitään kun syliin ottaa! :)

   Poista
  3. Jokainen on oman kokosensa :) Topi on vielä varmaan 10kg vaikka on vuoden. Se on jännä miten eri tahtia nää menee!!

   Poista
  4. Se on kyllä jännä miten erikokoisia voikaan olla:)

   Poista
  5. Aatu oli 10kk neuvolas 7,5kg ja 72cm ! Mun mini :) Ava on nii söööttti <3

   Poista
  6. Voi mikä mini <3 välillä toivon et Ava olis vähän kevyempi mut haba kasvaa ;D niinhän tuo on <3

   Poista
 2. Haha, totta! :) olihan jasperkin 9,5kg 8kk ja syö koko ajan ja ihan järjettömiä määriä :D mutta se tuntuu olevan vähän adhd(mun siskon sanoin..) kun ei pysy sekuntiakaa paikoillaan niin en ihmettele noita ruokamääriä :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avakin on touhotoope, se ei pysy paikallaan sekuntiakaan, ei yöllä eikä päivällä :D

   Poista
  2. Ahaha!! Tuttu tunne! :D tuokin nukkuu milloin missäki asennos/joskus levottomana hiukan nousee unissaan karhuasentoon ja puskee sängynpäätyä........ :D

   Poista
 3. Piti ihan tarkistaa, mitkä Nellan 8kk mitat oli! Tasan 8kk iässä ne on ollut 11550g & 70,8cm ja neuvolalääkärissä 8kk & 10 päivän iässä ne oli 11765g & 72cm!

  Kun katoin noita mittoja niin heti aattelin, että onpas Ava pitkä ja niin onkin verrattuna Nellaan. :) Nella oli 1v neuvolassa 76,1cm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Minkäköhän pituinen Ava on 1v :D Ava on kyllä hirmu pitkä:)

   Poista
 4. No höh että kaikki tökkii samaan aikaan :D Toivottavasti saat ne kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin mun tuuria :D koneesta vissiin akku rikki, eihän se ookkaan ku 4kk vanha :D huoh!

   Poista
 5. Hyvän kokonen neiti! :) Ja on kyllä pitkä, musta tuntuu että kaikkien kavereitten lapset on ollu 1veenä just ton 75cm :) Ja no, meijän jätti on nyt jo 13kg ja 85cm, eli ihan kaks vuotiaan kokonen, vaikka onki vasta 1v3kk :D

  Toi on niin ärsyttävää ku kaikki tökkii samaan aikaan! :D eikai sun kone oo ollu koko aikaa latingissa, et akku on kuollu sen takia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas sielläki pitkä "vauva" :D

   Ei oo ollut koko aikaa, en tiiä mitä sille tapahtu, ykskaks vaan sekos:D

   Poista
  2. joo tosta lapsesta tulee varmaan lähemmäs 2metrii isona! :D Saa äiti katella ihan niska vääränä ;)

   Ai, no onpas outoa sitte et tollee vaan sekoo :o

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...