maanantai 14. lokakuuta 2013

Mitä kuuluu vauvakuume?

Hyvää, kiitos! Paisun kuin pullataikina!

Ihanan kamala vauvakuume. Miten käykin niin sopivasti kun on tämän taudin saanut niin vastasyntyneitä ja raskausmasuja on joka puolella. 

Kaksi yrityskertaa takana. paljon testejä, haamuja, "haamuja", viivanpaikkoja. Oksentelua, kipuilua, huonoa oloa, turvotusta. Menkat. Maailman romahdus ja palasten keräily. Päiviä jolloin on ihan tyytyväinen, päiviä jolloin tekisi mieli vajota. 

Ensimmäinen kerta kirpaisi ja kovaa. 
Toinen ei niin pahasti. Tai ei kyllä ole vielä toivoa heitetty mutta eipä sitä paljoa olekkaan. Kierrot sekaisin? Tietty juuri sillon kun sitä vähiten toivoo. Tietysti sellaiselle jolla on aina säännöllinen ollut. 

Mutta en valita, mulla on Ava <3 

14 kommenttia:

 1. Mullakin on ihan kamala vauvakuume, haluisin niin että sais sen ihanan mahan ja sit sais tuntee sen maailman parhaan tunteen ku vauva syntyy <3

  VastaaPoista
 2. Täälläkin 8 kuukautta vauvakuumetta. Tuskaa, kyyneliä ja aarrghh...

  Ei kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä ollutkin hiukan pidempään kuin täällä. Tuntuu vaan niin ärsyttävältä kun Ava tuli ensimmäisellä kerralla. Plaah.. Kai sitä pitää uskoa että kaikella on tarkoituksensa... :)

   Poista
  2. Topi tuli vasta 1,5v jälkeen. Että saa varmaan taas odotella. :/ Toivottavasti teillä tärppää!

   Poista
  3. Voih, toivottavasti ei tartte niin kauaan odotella taas! :) toivotaan että teilläkin pian!

   Poista
 3. Elä vaivu synkkyyteen, kyllä se vielä tärppää - ihan varmasti :) < 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta:)

   Poista
 4. Kyllä se pikkukakkonen sieltä vielä tulee kun on tullakseen, onneksi on ruttunen :)))) t. Maitotäti ps älä vaivu synkkyyteen :(

  VastaaPoista
 5. Moi! Löysin sun blogin vasta ja luin paljon tekstejä putkeen:) kiva blogi sulla! Luin myös sen kysymyspostauksen, missä kerroit teiän olevan annin kanssa tällä hetkellä enemmän "kämppis" tuntumalla(onhan siitä pälvityksestä aikaa vähän jo) ja mietin sitä että sulla on kauhea vauva kuume nii siis jos teidän suhde on "kämppis"tuntumalla nii kannattaako sitä pikkukakkosta hankkia siihen tilanteeseen? En siis kritisoi kunhan mietin! Ehkä teidän tilanne onkin jo muttunut enemmän rakkauteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidän suhde ole kämppistuntumalla:) välillä vaan tuntuu siltä kun ei ole oikein kahdenkeskistä aikaa ja jotkut päivät menee läpsystä vaihto- menolta :D kyllä rakkautta on koko ajan löytynyt:)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...