sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Aika rientää kun on kivaa!

Hellurei! Meillä on ollut niin kiva viikko! Vaikka tultiinkin kaikki kipeiksi jonka takia ei sitten lähdettykään keskiviikkona kotiin vaikka oli tarkoitus. Anni tuli sitten takaisin  viikonlopuksi ja nyt ollaan koko perhe koti matkalla. Me ollaan tehty isänpäiväjuttuja, kierrelty kirppiksiä, käyty puistossa, kaupoilla ja vaan lojuttu. Ihan huippuviikko ollut taas ja melkein meinas tippa tulla linssiin kun rakas kummityttö jäi itkemään Mimmiä. Ava on taas kasvanut niin kovasti. Koko aika nousee pystyyn mitä ei kotona oikeestaan kauheasti tehnyt. Lelukoriakin vasten aina nousi ja sieltä nappaili leluja. Iso typy! Käytiin raxissa syömässä yks päivä ja Ava sai maistella kananmunaa, maissia, herneitä, kurkkua, tomaattia ja ananasta. Ava oli ihan into piukeena kun itse sai syödä! Suurin osa oli kyllä haalarin sisällä ja lattialla mutta ei se mitään. 


Yöt oli alkuviikosta sivan järkyttäviä. Ava ri suostunut nukahtamaan paitsi syliin hirveän taistelun jälkeen, yöllä heräs ja jäätävä huuto heti. Oli vähän väsy kunnes Anni tuli ja heräs Avan kanssa yöllä a aamulla että sain nukkua univelkoja pois. Ei siinä muuten mitään mutta ku itekkään nukkunu paljon mitään ku yskin aivoja pihalle yöt läpensä. No onneks nyt Ava on taas nukkunut paremmin ja päästään tuttuun kotiin niin ehkä ne tästä taas. 


Tällä on hirmuinen sadetuulimyrsky. Toivottavasti päästään ehjänä perille! Avakin just heräs päikkäreiltänsä (joita se muuten nukkuu enään yhet ja kestoltaan tunnin....) ja me aletaan luukuttaa meijän uutta mahtilevyä!


En oo varma kumpi on enemmän innoissaan, minä vai Ava ;D 

Palaillaan ensi viikolla vähän paremmin. Koitan väsäillä niitä toivepostauksia ja potkii Annin kirjoittamaan kans jotain! Ja torstaina Ava täyttääkin jo 9kk! Hui! 

3 kommenttia:

 1. Täälläkin ihan jäätävä ruuli/sade/myrsky hyvä että sisälläkään kuulee omia ajatuksiaan :o

  Ihana Ava, iso typy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks se myrsky häippäs eikä enään ollut ku tultiin takas!

   Kiitos, se on kyllä jo niin iso! :)

   Poista
 2. miksi poistit mydayn? :C

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...