keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014

Kaksituhattaneljätoista.. Tässä kuussa Ava täyttää 11kk ja meillä tuli tänään Annin kanssa 2 vuotta yhteistaivalta täyteen (ohmygod, ikuisuus..) 

Meijän uudenvuoden suunnitelmat meni hippasen pieleen. Olin suunnitellut että mennään katsomaan Avan kanssa raketteja alkuillasta, sitten syödään ja äiti ja kumppanit olisivat myös meillä. No, se idea rakettien katselusta lopahti maanantaina kun käytiin illalla............ *rumpujen pärinää* 
Jorvissa lastenpäivystyksessä! Ja käveltiin pihalle antibiottiresepti korvatulehdukseen kourassa. Sen lisäksi Avalle nousi elämänsä ensimmäinen kuume. Kotoolta lähtiessä se oli 38,4 ja jorvissa 39,6(!!). Eilinen meni vielä kuumeessa ja Ava makoili koko päivän mun sylissä, mitä tuo ei ikinä tee. Ja mun äidillekin iski joku vatsapöhö joten ilta menikin Annin kanssa kaksin leffaa katsoessa ja syödessä. Tänään ollaan kaikki oltu ihan tööt väsymyksestä, Ava heräsi kuudelta kukkumaan mutta simahti onneksi melko pian. Kuume onneksi on häipynyt mutta kiukkunen vauva tuo silti on ollut. Kuitenkin jaksanut leikkiä ja touhottaa, normaalia lyhyemmällä pinnalla vaan. Toivottavasti nyt ei lähe mikään korvatulehduskierre käyntiin. Mehän mentiin taas Avan yskän ja hengityksen takia sinne jorviin, eipä siihen ottanut mitään kantaa. Mulla alkaa iskeä epätoivo, ei voi olla normaalia että kohta lähemmäs 3kk hirveä yskä, hengitys pihisee ja rohisee ja lima kurlaa edestakas. Alkaa tuntua pikkuhiljaa siltä että mua ei edes oteta tosissaan siellä. Eihän Ava kuulosta samalta siellä kun on pystyssä koko ajan mutta kyllähän mulla on korvat auki saamari 24/7 kotona ja kuulen kyllä kuinka rohisee. No ehkä joskus selviää mikä neitosta vaivaa. Ventolinea käskivät antaa vaikka sanoin että siitä ei ole ollut oikeastaan minkäänlaista apua. 

Onpas muuten erittäin positiivinen vuoden ensimmäinen postaus! ;)

No eiköhän tää tästä, huomenna varmasti kaikki näyttää valoisammalta! 
12 kommenttia:

 1. Ikäviä nuo korvatulehdukset (KOP KOP!) :/ Toivotaan että Avan oireisiin saadaan joku diagnoosi... ei oo kivaa olla räkäisenä/tukkoisena :( Ja hyvät uudet vuodet 2o14 :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Alkaa olla jo turhauttavaa.. :/

   Samoin sinne!! :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista <3 täällä ollaan sairaana kans :-\

  VastaaPoista
 3. Topillaki muuten nousi nimenomaan korvatulehduksen kanssa joku 39 asteen kuume.., siitä arvas heti.

  Paranemisia sinne <3 Taas mä kukun tääl :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avalla ei oo ollu mitään oireita edellisissä tulehduksissa.. Tai eihän sillä oo ollut ku kaks mutta oireettomia ollut :D

   Kiitoskiitos<3 hahah :D

   Poista
 4. Mullakin on korvatulehdus... Ihan kauhee tää kipu, kun tää puhkes niin rukoilin et korvatulehdus ei tartu.. Ja onneks ei! Mul on siis vaan pelkkä tulehdus, muuten oon terve :)

  Paranemisia pikku Avalle:)

  VastaaPoista
 5. Voisikohan avalla olla suurentuneet nielurisat, (niissä mahd. vielä joku kroonistunut tulehdus) koska nähä sijaitsevat lähellä sitä kohtaa josta korvaan menee ilmaa niinkun suun kautta niin ne voi estää ilman kulun aiheuttaen tulehduksen. Siitä voisi johtua myös nuo muut oireet? Joo tuli aika huono selitys, kun parempaan ei pysty :D itselläni oli juurikin tuon ikäisenä samanlaista tukkoisuutta, syynä oli sitten allergia meidän koiralle. Mutta tämäkin päättyi onnellisesti, allergian laannuttua koira muutti takaisin ulkoonta sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten tiedä! Täytyypi googletella asiaa ja kysäisä kun mennään korvien jälkitarkastukseen! Toivottavasti ei ole allergiaa Avalla.. Onneksi teillä päättyi tuo hyvin, me jouduttais luopuu elikoista :/

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...