maanantai 27. tammikuuta 2014

On meillä hauska vauva, se iso vauva on!

Välillä mua ihan ihmetyttää nuo Avan pienet hoksottimet. Ei olla paljoakaan leikitty noilla pallonpuolikkailla jotka siis saa kasattua torniksi, tai tehdä niistä palloja. Yhtenä iltana sitten laittelin niitä esille ja näytin Avalle että "laittaa tämän tuon päälle" ja pikkuapina teki sen! Myös noiden sisäkkäin laittaminen on hurjan mielenkiintoista. 
Tähän torniin kuuluu myös tuo pallo. Sitä näytin Avalle että laittaa sen tuohon reijän päälle ja mitäs teki pikku Einstein?

No laittoi sen siihen päälle tietty! Ja taas ylpeys rakkainta höpsötintä kohtaan kasvoi!


Ava on alkanut tosi paljon laittamaan erilaisia asioita kaiken sisälle. Mm. Annin avaimet löytyivät tänään illalla vessanpöntöstä..... 

Myös kiinnostusta palikkalaatikkoa kohtaan on löytynyt. Ava hienosti yrittää saada palikat reijistä sisään, ei vaan ihan hoksaa vielä että ne pitäisi laittaa sinne nätisti eikä heittää. Mutta yritystä on todella paljon! 

Mä olen niin hurjan ylpeä! Välillä tuntuu että olen ylpeä aivan hölmöistä asioista, muttakun! Oma pieni rakas oppii uusia taitoja. Musta on aivan ihanaa kun Avasta on tullut näin iso, toki kaipaan sitä vauva-aikaa ihan älyttömästi, mutta nyt kun Ava ymmärtää jo niin paljon asioita mitä sanotaan ja pyydetään tekemään niin onhan tämä vallan ihanaa. Varsinkin kun pyydän Avaa tulemaan mun luokse ja Ava lähtee hurjaa vauhtia konttaamaan, on se vain jotain tajuttoman suloista!

Nyt kun lapsiarkea on eletty vajaa vuosi niin on tullut huomattua että vaikka sitä kaipaakin aikaa taaksepäin, silti ei millään malta odottaa hetkiä tulevaisuudessa ja samalla sitä elää maailman parhainta aikaa juuri nyt! 


4 kommenttia:

 1. Ihana Ava, kun niin kärsivällisesti istuu ja tekee =D <3

  VastaaPoista
 2. Nellalla on toi sama juttu R:n vanhemmilla, tykkää hurjasti kasailla noita ja se pieni pallo on ihan lemppari! :)

  Taitava söpöliini neiti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kiva! Varsinkin ku saa palloiksi ja torniksi! :)

   On! <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...