torstai 13. maaliskuuta 2014

Kaunis päivä ja arvonnan voittajat.

"Kun aamulla herään,
Mä tuntee voin sen.
Tää on kaunis päivä, mä oon
onnellinen

Sama mulle vaik satais
Taivas ois pilvinen.
Tää on kaunis päivä,
mä oon sopivasti onnellinen."

Fanittaako joku muukin Robinia? Se on niiiiiin hyvä, ja mikä parasta, Avakin tykkää! Mä oon Annilta toivonut monta kertaa Robinin levyä autoon että voidaan Avan kanssa kuunnella mutta eipä sitä vieläkään näy.. 
Tänään on ollut taas niin ihanan aurinkoista ja lämmintä! Hipsittiin Avan kanssa pihalle leikkimään, ja ihme ja kumma mutta Ava viihtyi hiekkalaatikolla tovin jos toisenkin! Vielä kun saataisi keinut talvivarastosta vai missä lie onkaan niin olisi bueno. Ava käveli kärryn kanssa kotiovelta hiekkalaatikolle asti ja sieltä roskiksien kulmalle jossa teki kävelylakon..


..Joten ei muuta kuin Ava kärryyn ja postia hakemaan!


Ava on oppinut että portaista pääsee omaan huoneeseen, joten monen monta kertaa päivässä saan kipittää Avan perässä portaat ylös ja avaamaan portin että neiti pääsee huoneeseensa. Ava tykkää kovasti leikkiä omassa huoneessa, myös yksin. Sänkyyn meneminen on hirmuisen hauskaa puuhaa, mutta sitten ei naurata enään kun kukaan ei sieltä otakkaan pois. Tästä aasinsiltana aiheeseen Avan päiväunet sängyssä... Ei vieläkään. (Nyt en kyllä edes muista että mainitsinko täällä ikinä asiaa...) Ava saa aivan järkyttävät raivarit kun yritän edes saada sitä nukkumaan päiväunia sängyssä. Ei onnistu maidon kanssa, ei vaikka olisi kuoleman väsynyt. Huh! Onneksi on tuo takapiha jonne Avan voi sitten kärrätä ja useimmiten neiti onkin jo unessa ennenkuin olen edes saanut ovea auki. Mutta mä en ymmärrä että mistä johtuu sänkylakko? Se kun alkoi jo ennenkuin laita otettiin pois joten siitä sitä ei voi syyttää.. 
Mene ja tiedä, ainakin ollaan päästy päikkärimaidostakin eroon, tuuletukset sille!
Ja sitten arvonnan suoritin random.orgin avulla.. tättäräärärää........


Teille siis lähtee Leijonasydän dvd:t, mukavia leffahetkiä! :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...