keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevätsää, lämmittää.

Ja sehän lämmittää, niin mieltä kuin muutenkin! 
Huomaan itsessäni paljon positiivista energiaa nyt kun aurinko on näyttäytynyt parin päivän ajan. Esimerkiksi tänään heti herätessä mä rupesin innosta soikeana siivoamaan! Kaipa mullakin on kevättä rinnassa ja kevätsiivous kuulostaa ekaa kertaa oikeasti hyvältä!

Anni lähti Avan ja Martan kanssa lenkille Avan päikkäriajaksi ja mä hyödynsin mun vapaahetket siivoamisella, jonka jälkeen kokkailin ja piipersin salaatit lautaselle. Mulla on vaan niin tajuttoman hyvä mieli! Ihmeellistä miten tollainen keltainen mollukka taivaalla voi vaikuttaa näin hurjasti mielialaan. Mä olen tässä myös synkistelly kun Ava ei ole enään vauva, mutta parin päivän ajan mä olen ollut aivan innoissani siitä, että se on jo noin iso, taitava ja fiksu typykkä.
Meitä facebookissa seuraavat jo tietävätkin, mutta Ava oppi nousemaan ITSE seisomaan viime viikon keskiviikkona! Yhtäkkiä se vaan nousi, eikä huojunut yhtään, tupsahti pepulleen ja nousi uudestaan.Torstaina Ava otti ensimmäiset kunnon askeleensa! Ava nousi seisomaan keskellä olkkaria ja käveli mun luokse sohvalle, noin kaksi-kolme askelta. Ava on myös kartuttanut sanavarastoansa uudella sanalla. Kaikki jännä ja hauska on nyt HUUUUUUIIII. Ava on niin supersöpö kun ajelee nalle puh autollansa ja huutelee huuuii. Ava on myös oppinut itse menemään autolla eteen- ja taaksepäin. Nyt Ava viihtyykiin pidempään tuossa kun ei tarvitse aina huutaa äitiä apuun.


Ava on tosi kova höpöttämään ja useimmiten kuuluu "putiputiputi", "hoppotihoppoti" ja sellaista höpinää jota en osaa kirjoittaa. Ava myös tänään osoitti perhostarroja ja sanoi "PE". Tuon hoppotihoppotin Ava on kekkassu siitä kun ollaan leikitty hevosella joka menee koppotikoppoti, Ava osaa itsekin kopsutella hepalla ja hokeekin hoppotia samalla.

Ava sai tänään ensimmäisen jäätelönsä aurinkoisen sään kunniaksi. Suunnattiin kaupan kautta koirapuistoon jossa Martta sai temmeltää rauhassa pyhässä yksinäisyydessä kun muita koiria ei näkynyt,  mailla eikä halmeilla ja me nautiskeltiin auringosta ja jäätelöstä. Oli niin lämmin että hiki nousi pintaan vaikka mulla ei ollut kuin nahkatakki ja neule sielä alla ja legginsit. Avallekin tuli hiukan kuuma takissa ja fleecessä mutta en uskaltanut ottaa takkia kokonaan pois. Tulisipa jo kunnon kesä niin ei tarvitsisi arvuutella vaatteiden kanssa, sortsit ja t-paita vaan ja menoksi!Mun bloggausintokin alkaa tulla takaisin auringon myötä, taisi olla vain hetkellinen kaamosmasennus menossa.

Mä todellakin toivon että sääennusteet eivät pidä paikkansa, juuri kun on saanut kaivettua aurinkolasit ja nahkatakin kaapista niin en kyllä lunta enkä pakkasta kaipaa! 

ps. Arvonta on vielä huomiseen asti käynnissä! Dvd:t tipahti tänää postiluukusta ja huomenna sitten arvotaan kenelle ne tupsahtavat seuraavaksi! :) tästä pääset mukaan!

Aurinkoisia päivä kaikille! <3 
8 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...