keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Päivä kuvina

Meidän keskiviikko alkoi klo 7.30, suunnattiin melkeinpä suoraan aamupalalle ja kahvin keittoon! Ava sai aamupalaksi banaania ja luonnonjugurttia, itse tyydyin vain kahviin. Mä en oikein osaa syödä aamuisin, ei ole nälkä ja ajatuskin ruoasta saa voimaan pahoin.
Aamupalan jälkeen leikittiin, sovitettiin eilen kirpparilta löydettyä mekkoa, hupsuteltiin ja puettiin päivävaatteet. Sain pyykkäys innostuksen ja lähdettiin varailemaan pesutupaan aikaa, ja sopivasti olikin vapaana heti.


Kun kone saatiin käyntiin, tultiin vielä kotiin leikkimään hetkeksi ja Avalla alkoi jo uni painaa silmiä, joten Ava unille rattaisiin ja mä vetelin sillä aikaa pesutupa-kuivaushuone-koti-pesutupa väliä. Ava nukkui melkein koko ajan, lopulta heräsi juuri kun vuoromme päättyi ja kannettiin puhtaat pyykit takaisin kotiin! (tossa ne nököttää vieläkin eteisessä, ei jaksa enään..)

Pyykkäyksen jälkeen syötiin eilistä kanakeittoa. Ava sai taas ruokaraivarit, tällä kertaa siksi etten antanut ottaa ruokalappua pois, enkä syönyt hänen lusikastaan… 
Raivarit selätetty ja sai Ava syötyä ehkä kolme lusikallista kunnes koko homma meni täysin päin honkia ja katsoin paremmpaksi poistua ruokapöydästä. Meidän ruokailut on aikalailla aina tämmöistä, enkä ymmärrä miten Avalla riittää energiaa vaikka syö huonosti.Lisää leikkimistä ja hupsuilua, sitten olikin välipala-aika!
Välipalan aikana laitoin rairuohot kasvamaan kierrätyskeskuksesta löydettyihin ihaniin purkkeihin!Tilasin muutama viikko sitten Jotexilta verhot, beiget, valkoiset ja korallit. Beiget ja korallit saivat uuden kodin olohuoneesta, valkoisista en ole vielä aivan varma minne ne laittaisin. Tahtoisin laittaa ne keittiöön, mutta siellä on yksi sotkupetteri pelleilemässä verhojen kanssa niin ne eivät kyllä kauaan pysy nätteinä.


Avakin tykästyi uusiin verhoihin, oli heti niiden kimpussa!
Päivällien venähti hiukan myöhäiseksi, mutta kiltisti Ava jaksoi odottaa ja söikin hyvällä ruokahalulla! Annikin saapui kotiin sopivasti syömään jonka jälkeen mä lysähdin sohvalle hetkeksi ja Ava piirteli Annin kanssa. 

Iltapalan hoiti Anni ja sillä aikaa sain taas uutta energiaa ja päätin ruveta pesemään ikkunoita! Kiinnostus riitti vain takapihan ovien ikkunoihin, mutta ehkä huomenna jaksan pestä loputkin.


 Ava söi iltapalaksi viiliä ja se riitti neitokaiselle vallan mainiosti, oiihan edellisestäkin ruokailusta vasta niin vähän aikaa. 


Sitten pisulle, pesulle ja nukkumaan! 

Näin vierähti meidän päivä, mites siellä? :-)

Huomenna pistän  lippuarvonnan lapsimessuille pystyyn, pysykäähän kuulolla! ;) 2 kommenttia:

  1. Näitä postauksia on aina niin kiva lukea! :) Ja ihana lukea, kun oot kertonut niin aidosti, että ei vaan jaksanutkaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...