torstai 15. toukokuuta 2014

Lukutoukka

Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, Ava on alkanut osoittaa suurta mielenkiintoa kirjoihin. Meillä ei nykyisin muuta tehdäkkään kotona kuin luetaan. Heti herättyään Ava nappaa kirjan ja kipittää sohvalle lukemaan, ja joka ilta Ava on nukahtanut joko yhden tai useamman kirjan kanssa sänkyyn tai telttaansa.
Eilen Ava oppi myös sanomaan kirjaKun Ava  on lukenut yhden kirja, ollaan jo menossa hakemaan toinen. Välillä Ava nykii vilttiä/peittoa ja tahtoo tulla sen alle kainaloon lukemaan, mikä on mun mielestä aivan älyttömän suloista! Me ollaan Annin kanssa hieman ihmeissään että mistä tämä kirjainnostus on oikein tullut, aikaisemmin Avaa ei juurikaan kiinnostanut, mutta nyt oikein huomaa kuinka Ava uppoutuu kirjaan. Positiivistahan tuo on että jaksaa olla noin innostunut kirjoista, toivottavasti jatkuu pitkään ja jossain vaiheessa malttaisi kuunnella kun luetaan satuja.


Lempikirjoja Avalla on luukkukirjat ja sellaiset kirjat missä on erituntuisia asioita, ja niitä pitää myös muiden kokeilla. Äänikirjat ovat myös lemppareita, ja musiikin tahtiin on kiva tanssia lukemisen lomassa.Ava on myös supersöötti kun se paijailee, halailee ja suukottelee kirjoissa olevia eläimiä!


2 kommenttia:

 1. "postimies-äiskä" !! Löysin vasta blogisi.Ootteko siis sateenkaariperhe?
  Haluaisitko tehdä postauksen miten teillä näkyy sateenkaariperheenä oleminen ja kutsuukuko ava molempia äideksi vai onko toinen enemmän se "isä" :'D
  Ihan mielenkiinnosta ja sit miten teit kiinnostaa enemmän samaasukupuolt olevat?Miten perhw on suhtautunut siihen?Ootko ikinä seurustellut miehen kanssa?Häpeätkö kertoa leboudestanne? Tässä vähän vinkkiä mahdolliseen postaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan. :D Mä oon aiheesta joskus jotain kirjottanu, nyt se tosin on piilotettuna, pitäsi käydä läpi noita vanhoja postauksia mitä voisin julkaista uudestaan. Ja olen seurustellut miehen.. (tai no, silloin pojan:D) kanssa. meillä ei ole perheessä isää, on vain äiti eli minä ja äiskä, eli anni. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...