sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sillisalaatti.

Heissulivei vaan! Tulipa pidettyä pieni tauko, mikä ei kyllä ollut suunnitelmissa mutta rakkaat tuholaiskissamme päättivät syödä koneen sekä tabletin laturit.. Vihaan ylikaiken blogata puhelimella mutta nyt on pakko! Kissat on syönyt multa jo 3 puhelimen laturia, Annilta yhden. Tulee hieman kalliiksi, mun koneen uusi laturi jonka Anni kävi eilen ostamassa, maksoi 79€!! Tabille maksoi muutaman kympin vähemmän. Vinkkejä miten saada kissat pois latureiden kimpusta? 

Me ollaan tällä hetkellä Lappeenrannassa, Anni lähtee tänään kotiin ja me lähdetään Avan kanssa keskiviikkona junalla. Mua vähän pelottaa että miten tuo matka sujuu, toivottavasti suuremmilta uhmatuhmilta vältyttäisiin. Mulla on aivan ihania uusia juttuja Avalle, enkä millään jaksaisi odottaa että pääsen kotiin kuvaamaan niitä ja näyttämään teillekkin! Esim. Reimalta uv-uimapaita ja sortsit jotka maksoivat vain 19,90. Ne on niin söpöt, tulisipa pian rantakelit.


Avakin on kasvanut ihan hurjasti, osaa syödä haarukalla ja ottaa ruokaa siihen haarukkaan ihan oikein, kovasti yrittää oppia uusia sanoja, pyörii seisoaltaan, melkein juoksee... On niin isoa tyttöä että ihan kauhistuttaa miten aika on mennyt niin nopeasti taas. 


Tässä postauksessa ei ollut juurikaan päätä eikä häntää, mutta täällä ollaan ja jatketaan, heti kun päästään kotiin niin fiksumpaa tekstiä luvassa! :) 


Ps. Mä oon koko päivän yrittänyt saada julkaistua tätä postausta mutta tällä bloggersovelluksella on jotain ongelmia.. (Taas vaihteeks) 

Ava ja mun kummityttö on kyllä aivan ihana kauhukaksikko! Kinastelua ja söpöstelyä vuoronperään, tänään oli kuitenkin aivan supersuloista kun neidit kävelivät käsikädessä ja kikattelivat <3

4 kommenttia:

  1. Mä niiin ymmärän sua ton Bloggaan puhelimella..PERSEESTÄ! Jouduin itekki äsken... ja flippaa.. plaaah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja ku tekstejä ei saa keskitettyä ja blaaaaa.. raivostuttavaa!

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...