tiistai 3. kesäkuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Back in business.. Blogi oli jonkun aikaa suljettuna, mielenkiinto lopahti täysin! Nyt viime aikoina olen kuitenkin alkanut taas kaipaamaan kirjoittamista. Soutaa, huopaa…..

Meille kuuluu todella hyvää! Aurinkoisista päivistä nautittiin täysillä ja ulkona tuli vietettyä aikaa ehkä enemmän kuin koskaan. Nyt kun ilmat viilenivät, on sisällä tullut oltua ehkä liikaakin, minkä huomaa Avan käytöksessä, kiukkua ja turhautumista puolin ja toisin. Viikonloppuna me ollaan suuntaamassa mökille, toivottavasti aurinko alkaisi paistamaan niin ei tarvitsisi kyhjötellä sisällä.. 

Käytiin Avan kanssa heittämässä talviturkit ja vesi oli yllättävän lämmintä! Ava oli niin innoissaan ettei meinannut malttaa odottaa että saan puettua uikkarit päälle, ja kun sain juuri housut nostettua, juoksi Ava jo pää kolmantena jalkana veteen. 
Avalle tuli melko nopeasti kylmä, joten riisuttiin märät uikkarit ja kuivateltiin hetki pyyhkeen alla. Ava olisi silti halunnut mennä vielä uimaan vaikka hytisikin vedessä kuin kala kuivalla maalla. Puettiin kuivat vaatteet päälle ja mentiin viereiseen Angry Birds puistoon, joka oli oikein kiva paikka ja varmasti mennään toistekkin, kunhan tämä jatkuva vesisade lakkaisi.Nyt kun näitä rantakuvia katselee, alkaa iskeä todellinen ikävä auringonpaistetta ja lämpöä. Kurjaa kun vain sataa ja kaikki on aivan harmaata! 

Ava on kasvanut taas hurjasti, keskiviikkona mennään käymään neuvolassa niin saan uusia mittojakin.  Hiuksetkin kasvavat tuolla neidillä ihan silmissä, välillä iskee pieni kateus tuota hiuspehkoa kohtaan. 


Ava on myös ruvennut nousemaan varpailleen, ja kävelee varpaillaan sillointällöin. Aluksi olin aivan ihmeissäni, mutta luin jostain että tuo onkin ihan normaalia, huh! 


Ensi viikolla meillä on tiedossa Avan päiväkotiin tutustumista, mua ihan kauhistuttaa! Enään kaksi kuukautta ja mä lähden töihin ja Ava päiväkotiin! Tuntuu todella oudolta ajatella että tässä on kohta mennyt jo 1,5v kotona, aika on mennyt niin nopeasti! Ja mua vähän pelottaa mennä töihin, vuorotyö on kuitenkin ainakin itselleni melko rankkaa ja samalla pitäisi pitää huolta kodista ja jaksaa olla hyvä äiti. Toivotaan että sopeudun helposti "uuteen elämään", järjestelykysymyshän tuo on. 

Näin se kohta jo menee, äidin iso tyttö <3


2 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...