maanantai 9. kesäkuuta 2014

Mökillä

 Kesä, aurinko, mökkituoksu, paljaat varpaat, puusauna… Niistä meijän viikonloppu oli tehty! Lähdettiin jo torstaina matkaan ja tultiin eilen kotia, oisin voinut kyllä jäädä vielä ainakin viikoksi. Mökillä on aina niin ihana tunnelma, hiljaista ja sellainen jännä tuoksu! Ava nautti aivan suunnattomasti kun sai tutkiskella ja juoksennella aivan rauhassa ilman kenkiä. Välillä kävisi sisällä ja sitten jo paineltiinkin takaisin ulos. Sää oli mitä mainioin, pieni vesisadekin vain piristi ilmaa, muuten oli aurinkoista ja todella lämmintä.


Välillä piti käydä lepäämässä :D
 Avalle löytyi amme ja yhdessä hiekkalelujen kanssa neiti kylpyili hetken, kunnes piti taas päästä viipottamaan ympäriinsä. Välillä mua harmittaa ettei mökki ole järven rannalla, mutta toisaalta se on vain hyvä, Ava saa vipeltää kaikessa rauhassa eikä mun tarvitse koko ajan olla silmät selässäkin varmistamassa ettei Ava huku. Amme kelpaa meille vallan mainiosti.


Käytiin Avan kanssa saunassa jonne otettiin amme mukaan, mutta Ava viihtyi lauteilla, eikä suostunut istumaan vilpoisaan kylpyyn. Ava pelkäsi kiukaasta kuuluvaa suhinaa, mutta kun sai itse avustettuna heittää löylyt niin ei se ollutkaan enään niin pelottava juttu. Ava sai valvoa kymmeneen ja nukahtikin hetkessä kun pistin sänkyyn. Avalle on tullut nyt joku kukkumisvaihe, harvemmin neiti nukahtaa ennen puolta kymmentä vaikka olisi nukkunut vain lyhyet päikkärit. Avasta on tullut oikea eläinhullu, kaikki on kissoja ja pitää päästä rapsuttamaan ja pusimaan. Meidän mökin lähellä on hevosia, joita lähdettiin sitten Avan kanssa katsomaan. Ava on niin hauska kun se "ratsastaa", hytkyy ja sanoo "hoppotihoppoti". Koko reissuun meillä meni tunti, menomatkalla Ava käveli itse jonkun verran ja jäi tutkimaan kaikkea mahdollista, varsinkin kiviä.Toivottavasti päästään pian takaisin mökille, kyllä siellä on vaan mukavempaa kuin kaupungissa. Ainut asia mitä vihaan kesässä ja mökkeilyssä on hyttyset! Mun jalat on aivan syöty, varsinkin nilkat ja jalkapöydät ja ne kutisee kaikista eniten, argh! Onneksi pahin on jo ohi, mutta välillä tekisi mieli haarukalla rapsutella..

Meillä on tiedossa kiva viikonloppu, lauantaina mennään kattomaan hiekkalinnoja korkeasaareen ja sunnuntana lähetään Turkuun kylpylöimään kahdeksi yöksi, ja reissu muumimaailmaan on myös suunnitteilla, toivottavasti olisi lämmin päivä ettei tarvitse sen takia perua. 


Nyt täytyypi mennä kaivelemaan kaappeja, josko ainekset raparperipiirakalle löytyisi! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...