keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Keittiö, se kodin sydän?

Ei ainakaan meillä, mä vihaan meidän keittiötä! Se on ahdas, vaikeasti sisustettava ja tönkkö, lisäksi rivitalon huonoja puolia, ikkuna siinä missä ihmiset kävelevät ohi. Olen tehnyt havainnon että lähes jokainen ihminen joka kävelee tuosta ohi, tuijottaa meille sisälle. Ja varsinkin lapset jäävät tuijottamaan pitkäksikin aikaa, ahdistavaa. 

Pienen sommittelun jälkeen keittiö näyttää hieman isommalta ja viihtyisämmältä. Avahan istui ennen tuolla ikkunan puolella, nyt vedettiin sieltä lisälevy piiloon ja laitettiin toiselta puolelta esiin ja Ava pääsi pöydän toiselle puolelle istumaan, tämä järjestys toi jo huimasti isomman vaikutelman keittiöön, en kyllä ymmärrä millä logiikalla, saman pituinen tuo pöytä on kuin ennenkin. 

Pyörähdettiin eilen ja tänään Ikeassa, ja Hong kongissa kävin hakemassa vahakankaisen pöytäliinan, joka on kyllä oikea pelastus! Tabletit eivät pysy pöydällä kun Ava viskoo niitä pitkin poikin, lisäksi pöytä oli aika järkyttävän näköinen. Suunnitelmissa oli hioa ja maalata valkoiseksi, mutta se taas unohtui joten helpompi ratkaisu oli tuo pöytäliina. Ikeasta mukaan tarttui eilen tuo kori, joka pääsi leipäkoriksi ja kukkanen josta tykkään aivan älyttömästi, en vain saa sitä nimeä päähän. Samoja kukkia oli Avan ristiäisissä. 


Mua on myös alkanut nyppimään meidän puuro/muronurkkaus, nuo samat Ikean purkit ovat olleet siitä asti kuin muutin omilleni, elikkä abouttiarallaa neljä vuotta. Ihan kivat mutta vaihtelu tunnetusti virkistää. Törmäsin myös jossain tuunailtuihin purkkeihin joihin oli laitettu liitutaulutarraa, mun on pitänyt toteuttaa tuo idea jo monta kertaa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi! Joten tänään suunnattiin uudestaan Ikealle ja kotiin tultiin Sinellin kautta. 


Pienillä muutoksillakin voi saada jo paljon aikaiseksi! Nyt viihdyn taas enemmän keittiössä kun monta asiaa miellyttää silmää! Haaveilen kovasti kyllä avokeittiöstä, marmoritasoista ja ikkunallisista yläkaapeista.. Ehkä vielä joskus! 

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää.. :) Enkä huomannutkaan ite Ikeassa käydessäni, että siel ois ollut tommonen isompikin "pitsinen" astia? :)) Mä kun ostin semmosen pienen (ja vihreän kans) yrteille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkään en oo noita aikaisemmin huomannu, nyt oli familytarjouksessa :) mä haluaisin kans niitä pieniä, täytyy tehdä vielä visiitti ikeaan:p

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...