perjantai 4. heinäkuuta 2014

Olohuoneen uusi ilme!

Mua puras eilen sisustuskärpänen, ja mikäpä muukaan olisi oiva kohde kuin olohuone! Jo pidemmän aikaa mua on ärsyttänyt meidän olkkarin järjestys, meidän sohvakin on niin iso että se valtaa liikaa tilaa. Myös Avan lelut oli siellä sun täällä, joka oli hivenen ärsyttävää. Lisää motivaatiota järjestyksen uusimiseen toi Avan uusi leikkikeittiö, minkä ostin fb-kirppikseltä. 
Brion hella oli ihan kiva, mutta tuota keittiökamaa oli sen verran että kivempi kun saa säilyttää niitä tuossa leikkikeittiössä. 

Avan leluarkku on pikkuveljeni tekemä ja maalasin sen eilen valkoiseksi, mikä oli ollut suunnitelmissa jo pitkään. Vielä pitäisi sisusta maalata ja Annin taiteilla "toys" tuohon eteen. 


Ostin jo jonkun aikaa sitten tuon muumimaton hobby hallista, oli poistumassa myynnistä ja hyvässä alennuksessa. Ava tykkää siitä hurjasti, ja sehän sopii Avan "leikkialueelle" paremmin kuin hyvin. Uusi järjestys toi Avalle paljon enemmän leikkitilaa, ja kaikki lelut ovat yhdessä paikassa mikä helpottaa hieman siivoamista. Ollaan alettu harjoittelemaan Avan kanssa lelujen pois siivoamista vaihtelevin menestyksin. Tänään se oli yhtä taistelua, mutta hienosti Ava malttoi siivota ruokia koriin. 
Toinen puoli olohuoneesta onkin telkkarin katsomista varten ja löhöilyn. Meidän sohva on oikea aarreaitta, tuntuu että kaikki vaatteet, kirjat, lehdet, pullot yms kerääntyy aina sohvalle tai tuolle hyllylle ja sohvatyynyt on aina vinossa tai lattialla, kiitos Avan! Tässä teille kaunistelematonta materiaalia, yleensä olkkari näyttää vielä pahemmalta. ;D Ja tulos siivouksen jälkeen! 
Mä tykkään nyt paljon enemmän koko olohuoneesta, tuntuu että tilaa on enemmän ja näyttää järkevämmältä. Hieman on eroa katsoa nyt telkkaria, kun aiemmin sohva oli toistepäin ja tv tuolla seinällä missä Avan leikkikeittiö on. 

Biltemakassi ja sen allaoleva laatikko ovat kovaa vauhtia matkalla yläkertaan ;D
Mulla maku vaihtuu kyllä usein, joten saa nähdä kuinka kauan tämä järjestys on yllä! Vielä kun saisi heivattua tämän sohvan pois ja hankittua uuden pienemmän tilalle niin olisi täydellistä taas hetken. 

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköstä! Kyllä nyt kelpaa Avan leikkiä ♥ Ihana tuo leikkikeittiö. Harmittaa kun meille ei taida oikein millään ilveellä mahtua leikkikeittiötä. :/ Olis täydellinen 2v-lahjaidea ja Nella tykkää niistä hurjasti - noita keittiötarvikkeita kyllä on jo aika paljon odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ava on ihan innoissaan omasta alueestaan!:) toi keittiö on kyllä ihana, onneks mun äiti löysi sen.
   Se brio oli kyllä siitä kätevä ku se on niin pieni niin saa pieneenkin tilaan, jos tarviitte ni meillä on toi vielä täällä;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...