keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pienen tytön iso sänky

Mua on jo pidemmän aikaa häirinnyt Avan sänky, tai lähinnä se väri. Vauva-aikana Avan huoneen sisustus oli ruskeaa, hoitopöytä sekä sänky olivat mustanruskeat ja lattialla koreili ruskea karvamatto. Ruskea itseasiassa oli hallitseva väri myös meidän makuuhuoneen ja olohuoneen sisustuksessa, en voinut sietää valkoista sisustusta ja ahmin ruskeaa eri sävyissä joka nurkkaan. Sitten uuteen asuntoon muuttaessa se iski, VALKOISTA! Joten Ava sai huoneeseensa valkoisen expeditin, kirjahyllyn ja kun pinniksen toinen laita otettiin pois, valkoisen turvalaidan (ei ollut muun värisiä). Sänky näytti niin tyhmältä kaiken valkoisen keskellä joten olen tässä jo hetken etsinyt ja pohtinut uutta sänkyä Avalle, mielellään jatkettavaa jotta ei tarvitset taas kohta etsiä uutta.

Eilen vilkuilin lähialueiden fb-kirppiksiä, tuloksetta. Näpyttelinkin seuraavaksi itseni huuto.netin ihmeelliseen maailmaan josta sänkyjä löytyi pari sivullista.. Vaaleaa puuta.. Valkoinen mutta liian kallist, vaaleaa puuta. Melkein täydellinen sänky mutta liian kaukana.. Toiselle sivulle pyrhältäessä se tuli vastaan! Täydellinen valkoinen jatkettava sänky futonpatjojen kera, Helsingistä! Osta heti-hinnalla, eli ei tarvinnut kilpailla kenenkään muun kanssa. Vaihdettiin myyjän kanssa viestit ja illalla Anni lähtikin isäpuoleni kanssa hakemaan sänkyä uuteen kotiin. Hinta ei tosiaan päätä huimannut, 70e sänkgystä, siihen teetetyistä muhkeista patjoista ja villaisesta petauspatjasta! Kaikki oli todella hyvässä kunnossa. Ava tykästyi uuteen kissasänkyynsä pienen alkukankeuden jälkeen todella hyvin, ja ensimmäinen yö sujui varsin hyvin! Köllöttelin Avan kanssa sängyssä ja meinasin itsekin nukahtaa sinne, oli niin mukavan tuntuinen patja. Mä olen todella iloinen tästä sängystä, ja kissakuvat ovat suuri plussa, Ava kun on pieni ja innokas kissafani. Laitakin sopii kuin nenä päähän uuteen sänkyyn ja Avan huoneen sisustus hipoo jo melkein oman mieleni täydellisyyttä, pari hyllyä vielä seinälle niin olisi valmista! Niin siitä vaan kasvoi iso tyttö. Hieman haikealta tuntui pistää pinnasänkyä pois, olo oli kuin viimeisetkin vauvarippeet olisi riistetty pois. Äitiyden iloja ja suruja samassa paketissa. :)


5 kommenttia:

 1. Todella kaunis sänky ♥ Mä kirjottelen just samaisesta aiheesta postausta, siis siirtämisestä pinniksestä isojen tyttöjen sänkyyn :)

  Ihana paita Avalla, minkä merkkinen se on? :) Miten teillä on siirto vaikuttanut, onko ollut mitään ongelmia? Meillä ei ole laitaa tuossa meidän sängyssä lainkaan, mutta kuitenkin silleen suht korkeet reunat ettei ihan helposti pääse tippuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä muista minkä merkkinen, oisko ollut minymo! :)
   Ei oo ollu minkäänlaisia ongelmia, Ava on jo niin pitkään nukkunut ilman toista laitaa niin ei kauheasti muutosta tullut uuden sängyn myötä.
   Tossa sängyssä kun on niin paksu patja niin reunat jää samalle tasolle, onneks toi ikean laidan kiinnikkeet venyy ja paukkuu, muuten Ava varmaan humpsahtais lattialle yöllä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...