lauantai 19. heinäkuuta 2014

Piipahdus Porvoossa

Alunperin mun piti mennä eilen vain viemään serkkuni kaverilleen Porvooseen, mutta päätin ottaa Annin ja  Avan mukaan ja käydä kiertelemässä vanhassa kaupungissa. Paikkana tuo on aivan älyttömän kaunis ja  voisin vain kävellä edestakaisin mukulakivikatuja, ihastellen pieniä putiikkeja. Oltiin harmikseni liian myöhään liikkeellä, Ava nukahti jo autoon eikä herännyt kun nostettiin rattaisiin vaan nukkui koko matkan ja heräsi kun nostettiin takaisin autoon. Monet kaupatkin olivat jo sulkeutuneet ja terassit olivat täynnä alkoholia nautiskelevia ihmisiä, eikä niiden sekaan meneminen oikein houkutellut, joten kävelimme tunnin verran ja suunnattiin takaisin autolle ja kotiin.


Nuorempana on tullut Porvoossa vietettyä enemmänkin aikaa, silloin kun serkkuni vielä asuivat siellä. Paljon hyviä, ihania lapsuusmuistoja! Mä voisin muuttaa Porvooseen, Annikin tykästyi ajatukseen. Ehkä sitten kun Anni on valmistunut koulusta. Kävin Design Ihania kaupassa josta löytyi koruja, keittiöpyyhkeitä, puutuotteita, eko-tiskirättejä yms. Ostin kolme tiskirättiä hintaan 10e, mikä ei ollut ollenkaan paha, rätit voi pestä koneessa useammankin kerran ja kun pesu ei riitä, ne voi heittää biojätteeseen! Mulla on ollut jo jonkun aikaa bambulangasta kudottu tiskirätti, en ole itse tarpeeksi etsinyt kyseistä lankaa jotta voisin neuloa itsekin rättejä joten nuo tulivat tarpeeseen. Oon nyt alkanut vähän hurahtamaan ekologisuuteen, siitä lisää ehkä myöhemmin? 
Mua harmittaa kun Brunbergin liike oli jo mennyt kiinni! Kuolailin ikkunan kautta niitä herkkuja siellä sisällä.. Täytyy kyllä varmasti tehdä uusintakierros niin että Ava on hereillä ja liikkeet auki! Kaunis kaupunki, ei voi muuta sanoa!

4 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa, istun juuri joen toisella puolella ja katson aittoja samalla kun selaan blogit läpi. Porvoo on kaunis kaupunki, ei vain osaa samalla tavalla arvostaa kun tässä joen vieressä asuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma!
   Mä mietin sitä itsekin tuolla ollessa että arvostaakohan sitä samalla tavalla jos asuu siellä, luultavasti kävisi juurikin noin:)

   Poista
 2. Ihania kuvia, olen itsekin Porvoota ihastellut aina kuvien muodossa... ehkäpä sinne joskus vielä pääsen käymäänkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...