perjantai 15. elokuuta 2014

Hiusjuttuja..

Ja ettei mun kaava vaan vahingossakaan poikkeaisi, juuri kuin sain ihanat blondit hiukset, mieli muuttui ja heitin tummanruskean värin päähän. Tosin tällä kertaa mulla oli oikeasti hyvä syy! 
Mun äiti linkkas facebookissa taannoin linkin blogitekstiin, jossa puhuttiin ppd:stä hiusväreissä sekä sen aiheuttamista reaktioista. Muhun toi kirjoitus kolahti ja pahasti, juuri kun olin seuraavana päivänä ajatellut värjätä juurikasvun pois. No en värjännyt.

Pitkään olin sitä mieltä ettei mun hiukset olisi niin kamalat kun oma tukka kasvaa, mutta se alkoi häiritsemään mua päivä päivältä enemmän. Tarkoituksenani oli siis antaa oman värin kasvaa ja lopettaa tämä värjäysrumba! Hiusten kasvatusprojektikin on menossa, ja sen nopeuttamiseen popsin Biotiini Strong-pillereitä.about kk ennen värin pistämistä päähän..

Juuri ennen värjäystä. Jonkin verran tullut pituutta?
Mun haaveena oli pistää vain ruskeita raitoja paljon päähän, jotta oman värin näkyminen miltei platinablondeista ei näyttäisi pahalta. En kuitenkaan löytänyt raidoitushuppua mistään, enkä suostu menemään kampaajalle joten vaihtoehdoksi jäi koko pään värjäys. Vietin pitkiä aikoja hiusvärihyllyn edessä miettien mikä olisi mahdollisimman lähellä omaa väriäni, ja jossa olisi hieman punaista mukana. Tällä kertaa otin lukemattomista virheistäni oppia, enkä suostunut laittamaan ruskeaa väriä päähän, sillä lopputulos on aina vihreä.

Väri löytyi ja ei muuta kuin suhaamaan. Lopputulos pelotti mua, sillä jo päässä väri oli todella punainen! Pestyäni värin pois, odotti mua ikävä yllätys, tyvi oli värjäytynyt kauniin tummanruskeaksi punaisen häivähdyksellä, muu tukka olikin harmaanvaalea-ruskea!! Koska olin päättänyt tämän olleen viimeinen värjäyskertani, ei auttanut muu kuin käydä ostamassa Biozellin color maskia, ja toivoa sen auttavan.

Miltei kaikki punaisuus oli jo kulunut hiuksista, joten kun biozellin kanssa aloin läträämään, oli hiukset tämännäköiset! Aika järkyttävät, en ikinä katsonut niitä takaa..Tyvessä kuitenkin oli reippaasti punaisuutta ja tummuutta, joten mun hiukset oli varsinainen värioksennus. Yh!


Mä käytin blondina tätä samaa mutta silverinä, sekä lisäksi mulla oli Biozellin (Biozell on mun uusi rakkaus hiustenhoitotuotteissa!:D) hopeashampoo ja hopeahoitoaine. Ehkä parhaimmat mitä mä olen ikinä käyttänyt! 

Sudin päähäni sormilla maskit, sekä lopuksi harjasin vielä tangle teezerilla.Mä laitoin kuiviin hiuksiin nuo aineet, sekä annoin vaikuttaa hieman yli 5 minuuttia. Lopputulos oli aika lähellä sitä mitä hain, punaisuus kyllä puskee hieman läpi, mutta se ei oikeastaan haittaa! Lisäksi hiukset oli aivan tajuttoman pehmeät ja sileät!


Mun mielestä aika hyvä tulos siihen nähden mistä lähdettiin, ja parasta on se ettei tarvinnut käyttää hiusväriä ollenkaan! Mä en ole ennen edes lukenut niistä pakkauksista että musta hennatatuointi saattaa lisätä allergiariskiä, vai miten se nyt siinä purkissa luki, enkä koskaan tehnyt allergiatestiä. Mulla ei pahempia oireita onneksi ikinä ole ollut, vaikka vuosia mun hiusvärit on toistanut kaavaa punainen-musta-blondi-punainen-musta-blondi. Nyt mä päätin että luonnollisuus on kaunista, ja mä annan mun oman värin kasvaa!

Tässä vielä linkki siihen blogitekstiin josta mun hiusvärilakko sai alkunsa.6 kommenttia:

 1. Siis mä en tajunnut mitään:D Et käyttänyt tohon väriä, mutta luin et löysit värin.häääh.nyt katon ton linki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis löysin hiusvärin millä värjäsin alunperin ruskeiks, joista tuli tollanen kulahtanut ja nyt laitoin ton colormaskin ja siit tuli tämmönen kunnon ruskee, ilman hiusväriä! :D Pakko varmaan lukee viel sadannen kerran tää teksti et mitähän oon kirjottanu, ei ehkä pidä kirjotella silmät ristissä ;D

   Poista
 2. Mistä tuota biozell(?) löytää? Ei oo meinaan vastaan tullut tai sitten olen kävellyt silmät kii, mikä voi olla hyvinkin mahollista :)

  VastaaPoista
 3. Tutkin tätä PPD:tä ja nyt jaoin asiaa blogissani. Aika rankkaa. Vissii jään blondiksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Loppu kyllä mun hiustenvärjääminen :s toi color mask on kyllä huippu pitämään yllä tätä ruskeaa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...