sunnuntai 3. elokuuta 2014

Viimeistä viedään..

Viimeinen hoitovapaapäivä lähenee loppuaan. Huomiset vaatteet on jo katsottu, reppu melkein pakattu ja itselleni työvaatteet löydetty. Mutta missä on työmotivaatio? Ei näy eikä kuulu. Musta tuntuu niin pakotetulta tähän! En mä halua mennä töihin vielä enkä pistää Avaa päiväkotiin. 

Ajattelin tehdä tästä viikosta hieman erikoisemman, ja lauantaina mentiin aamusta käymään Kallion Blockpartyilla. Lähinnä mentiin sinne katsomaan Maukka Perusjätkän keikkaa ja käymään siellä lapsitapahtumassa. Hipsittiin kuitenkin äkkiä pois, rupesi ahdistamaan juopot ja narkit joihin törmäsi koko ajan. Puhelimesta navi päälle ja suunnattiin kohti Linnanmäkeä.


 Hipsittiin kuitenkin äkkiä pois, rupesi ahdistamaan juopot ja narkit joihin törmäsi koko ajan. Puhelimesta navi päälle ja suunnattiin kohti Linnanmäkeä. Vaikka matka ei ollut pitkä, huusivat pohkeet hoosiannaa lintsin porteilla, mutta ei auttanut itku markkinoilla. Käytiin syömässä, kierreltiin, pelattiin ja käytiin Avan kanssa yhdessä laitteessa. Tänään käytiin isäpuoleni äidillä keräämässä marjoja. Ava oli onnesta soikeana ja veti kaksin käsin kourallisia punaviinimarjoja, mustaviinimarjoja sekä karviaisia. Ilmekään ei neidillä värähtänyt, mutta ruualla sai tomaatin ja se oli liian kirpeää? Hassu lapsi. Mulla on uusi kamera, ja sillä on niin kiva ottaa "luontokuvia", se tarkentaa niin nopeasti! Rupesin kesken marjastamisen kuvailemaan perhosia ja omasta mielestäni näistä tuli kyllä kivoja.Kotona syötiin vielä lisää marjoja, kyllä nyt on vitaamiinit kerätty talteen! 


Tulipas tästä kuvapainoitteinen postaus! Meillä oli  ihan mahtiviikonloppu, nyt täytyy napata kuivurista vaatteet ja laittaa aamuksi valmiiksi. Herätyskello soi jo 5.30 ja Avan ensimminen päiväkotipäivä alkaa klo 6.30! Jännää, mä rupesin jo tänään itkemään kun kyselin Avalta mitkä vaatteet se haluaa huomenna laittaa päälle.. Täytyy nyt itkustaa kaikki ettei huomenna enään itketä! Mua jännittää, kohta alkaa päiväkoti ja työarki, kuinkas meidän käy!


8 kommenttia:

 1. Tsemppiä huomiseen! Mua jännittää teidän puolestanne! Meillä sama edesssä kuukauden päästä...apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii! Tsemppiä teillekin jo valmiiksi! :)

   Poista
 2. Mahtavia kuvia tuolla uudella kameralla kyllä näyttää tulevan.

  Tsemppiä tähän päivään! Varmasti vaikea paikka, mutta uskon että kaikki sujuu kuitenkin hyvin ja varmasti tilanne helpottuu jonkin ajan kuluttua... Voin silti kuvitella tuon sun tunteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tyytyväinen! Luonnoksissa roikkuu postaus tuosta kamerasta, pitääpi koittaa saada se äkkiä valmiiksi:)

   Kaikki meni onneksi hyvin! Täytyy kirjoitella huomenna tarkemmin:)

   Poista
 3. Söpönen Ava. :))

  Tsemppiä uuteen arkeen. ♥

  VastaaPoista
 4. Voi sua murunen <3 hyvin se menee!! Sä teet Avan kanssa niin paljon kaikkea että kyllä varmasti pärjää hoidossa. Eikä taatusti jää kenenkään jalkoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin menikin! Huominen on jo toivottavasti helpompi <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...