perjantai 31. lokakuuta 2014

1. Ultra

Huh, vihdoin se on ohi! Viime yö oli ihan kamala, heräilin koko ajan ja puolenyön aikaan Ava heräsi joten kömmin neitokaisen viekkuun loppuyöksi. Työpäivä tuntui matelevan ja mua jännitti niin paljon etten pystynyt pysymään paikoillani. Vihdoin kuitenkin oli aika lähteä ja huristelin kohti Jorvia. 

Jouduttiin odottamaan ylimääräistä vain 10minuuttia mutta se tuntui ikuisuudelta. Vihdoin meidät kutsuttiin sisälle ja pääsin makoilemaan. Ruutuun pongahti vauva joka ei liikkunut, ja mun sydän jätti muutamat lyönnit välistä, kunnes pikkuinen hypähti ja ojenteli jalkojaan. Siellä hän oli, meidän toukorakkaus! 


Pää-perämittaa löytyi 5,7cm, niskaturvotusta 1mm. Molemmat aivopuoliskot ja lujaa sykkivä sydän. Vauva oli oikein aktiivinen liikkuja, vilkutteli ja rapsutteli korviaan! Ultraaja oli tosi mukava ja mua hieman nauratti kun hän puhui vähän lässyttäen tuolle vauvalle :D laskettu aika muuttui päivällä Jorvin laskutavan takia, eli se onkin nyt 14.5. Ultra vastasi vielä päivää isompaa mutta ei sen enempää lähdetty muuttamaan. 


Avakin hyvin tiesi että kuvassa on vauva! <3 

Me matkataan juuri kohti Lappeenrantaa jonka takia pikaiset ultrakuulumiset! ensi viikolle olen suunnitellut jonkunnäköistä raskauksien vertailupostausta! :) 


6 kommenttia:

 1. Ihanaa ihanaa! <3
  Meillä vaihtu la 10.5, eli ollaan kyl ihan samoihin aikoihin synnyttelemässä:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa jännää ku niin lähekkäin la! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä, olihan sitä jo odotettukkin! :)

   Poista
 3. Hei! Minkälaiseen ratkaisuun olette päätyneet isän / luovuttajan suhteen. Onko hän tuttu / tuntematon, läsnä lasten elämässä vai ei.? Ymmärrän, että tämä on HYVIN henkilökohtainen kysymys eikä asia tietenkään kuulu kenellekään paitsi teidän perheelle. Eli ei tarvitse vastata mitään jos siltä tuntuu! :) Olen asiasta kiinnostunut koska olen itse juuri tämän asian äärellä kumppanini kanssa, siksi kyselen. On aina kiva kuulla muiden kokemuksia ja ratkaisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntematon eikä tule olemaan lapsen elämässä mukana, tämä on siis ihan kummankin toive :) ilmoitetaan kun vauva syntyy mutta muuten ei mitään :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...