keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hervottomat itkukohtaukset

Vaikka raskautta on kestänyt muutamia viikkoja, oon mä jo kerinnyt itkemään yhdelle sun toiselle aivan älyttömälle jutulle. Avan raskausaikana mua itketti aivan älyttömästi Uncle Ben'sin riisimainos jossa se pieni riisinjyvä tepasteli. Toinen mille itkin oli kun työkaverini kertoi syöneensä ulkomailla keittoa jossa oli pieniä mustekaloja. Mä sain mielikuvat aivan pienen pienestä mustekalasta joka silmät kiiluen tuijottaa ilmeellä "älä syö minua". 

Viime aikoina mua on itkettänyt:

Ruokahimot:
Mun teki aivan törkeästi mieli makkaraperunoita ja yritin saada Annia lähtemään kauppaan hakemaan ranskalaisia ja makkaraa, tuloksetta. Soitin mun äidille ja itkin kuinka kukaan ei hae mulle makkaraperunoita. Ja siis mä ihan oikeasti itkin kuin vesiputous. Anni sitten lähti hakemaan mulle makkaraperunatarvikkeita <3
Mainokset&tv-ohjelmat:
En muista mikä mainos se on, mutta siinä on vanhempia herrasmiehiä kuorossa ja laulavat Kotimaani ompi suomi, mulla taas nousi kyyneleet silmiin ja hieman nyyhkytin sohvalla ja Anni katsoi mua hieman oudosti. Sain soperrettua "kuinka ne on niin vanhoja" ja aloin taas vollottamaan.. 

Nyt on pyörinyt se margariinimainos missä jääkaapissa soi "love is all around me.." ja muut tanssivat paitsi margariinipoika, ja taas itkuhanat aukesi.. "Sen kanssa ei tanssi kukaan", kunnes margariinirasiasta nousee ylös margistyttö ja näin rupeavat tanssimaan toistensa kanssa, ja itku vaan jatkuu kun näyttävät niin onnellisilta...

Vain elämää! Se saa mut jo itkemään ennenkuin koko ohjelma on edes alkanut.. Ja sitten kun se alkaa, mä nyyhkytän koko ohjelman peiton alla..Ava:
Ava on saanut mut muutaman kerran itkemään, olemalla vain oma ihana itsensä. Kerran rupesin töissä itkemään kun Anni laittoi mulle viestiä kun oli hakenut Avan päiväkodista ja kertoi kuinka päivä oli mennyt ja kuinka Ava oli jouduttu poistamaan leikkilaulu tuokiosta, koska Ava oli niin innoissaan kiljunut ettei muut pystynyt keskittymään. Mulle tuli niin paha mieli Avan puolesta että oli pakko käydä vessassa tihrustamassa.. 

Ava kuuntelee vauvan sydänääniä <3

Mistäs muut on itkenyt raskauden aikaan? :) 


6 kommenttia:

 1. Yksinkertaisesti kaikkea. Lastenlauluja ja radiosta tulevia kappaleita. Televisiosarjoissa näytettyjä onnellisia hetkiä, kirjojen onnellisia loppuja tai niiden hahmojen kovia kohtaloita. Sitä, että olen itse onnellinen ja että rakastan perhettäni ja tätä pientä tulokastamme. Miehen huolenpitoa. Yhtä videota, joka oli joku "Elämän ihme"- niminen ja jossa näytettiin elämän synty aina siittiöiden ja munasolujen kohtaamisesta alkaen siihen saakka, kun vauva syntyy. Lopuksi purskahdin itkuun, Mies oli ihan hämillään että mitä mä oikein itken.

  Mä oon itkenyt nähdessäni vauvoja. Nukkuvia vauvoja, itkeviä vauvoja, iloisia vauvoja, suloisia vauvoja. :D Itkupilli mikä itkupilli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se elämän ihme video on kyllä ihana, luulen tietäväni mistä videosta puhut! Sitä mä oon vollottanu jo ei raskaanakin :D Mä kauhulla odotan mitä mä vielä kerkiän tässä pillittämään, toivottavasti kaupoilla pystyn hillitsemään itseni ;D

   Poista
 2. Itkin tasan kerran sellaiselle asialle, joka oli järjetön. Kävelin kaupungilla ja näin vaunuissa sellaisen rekisterikilven, jossa on vauvan nimi yms. En tykkää niistä ja itkin sitä, että mitä jos sitten haluankin semmosen, kun vauva on syntynyt. Tunne oli murskaava!

  VastaaPoista
 3. Itse itkin aina piirretyille, en voinut katsoa niitä ollenkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, hauska! :D Jännityksellä odotan aukeaako mulla vesihanat piirrettyjä katsoessa ;D

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...