sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tyttö vai poika?

Kysymys, jota ainakin itse olen miettinyt jo ennen plussatestiä, kumpikohan seuraava tulokas on! Asiallahan ei ole minkään valtakunnan merkitystä, mutta tottakai kutkuttaa saada tietää kumpaa sukupuolta masuvauva edustaa, ja mulle se myös on yksi helpottava tekijä hankinnoissa.

Avaa odottaessa mulla oli heti alusta todella vahva tyttöolo, en pystynyt edes kuvittelemaan poikaa, vaikka yritin. Näin kolme vauvaunta, jossa meille oli syntynyt tyttö, ja olin jo niin asennoitunut siihen että tyttö sieltä tulee, joten rakenneultrassa ei oikeastaan edes yllättänyt kun kätilö kertoi tulokkaan vaikuttavan vahvasti tytöltä. Tästä raskaudesta mulla on ollut alusta asti todella vahva poikaolo, unia sukupuoleen liittyen en ole nähnyt vielä. 

Miksi mulla on niin vahva poikaolo? Nämä raskaudet ovat niin yö ja päivä, esim Avasta mulla oli todella pahat pahoinvoinnit ja oksentelut alkoivat vasta rv 13. Tästä ne alkoi jo pian plussan jälkeen ja loppuivat kuin seinään. Ruokamieltymykset on aivan erilaiset, pieniä poikkeuksia lukuunottamatta.. 

 
Kaivoin parit leikkimieliset testit, ihan uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta, otin tähän vain ne joihin voin nyt vastata, täytyy tehdä uudelleen myöhemmin niin että on enemmän vastausvaihtoehtoja. 

1. Kiinalainen syntymäkalenteri 
Poika. 

2. Eräiden uskomusten mukaan myös vauvasta itsessään pystyy päättelemään, onko tiedossa tyttö vai poika. Jos lapsen syke on yli 140, on luvassa tyttö, jos lukema jää tämän alle, on maha-asukki poika.

Syke kielisi tyttöä.  

3. Vanhojen uskomusten mukaan tyttölapsi "varastaa" osan äitinsä kauneudesta. Odottavat äidit, joilla ilmenee aknea tai muita iho-ongelmia, saavat tytön. Poikalasta odottavilla naisilla ilmenee puolestaan kuivuutta käsissä ja kylmyyttä jaloissa.  Myös elottomat hiukset viestivät tytöstä, kun taas elinvoimaiset ja tuuheat hiukset pojasta.

Ihosta en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä mulla kuivuu iho muutoinkin syksyisin. Mutta periaatteessa tyttö. Hiuksien perusteella poika.

4. Himoitsetko jäätelöä joka päivittäin? Jotkut uskovat, että se tarkoittaa tyttölasta. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika. Jos himoitset juustoa ja lihaa, kasvaa masussa poika, hedelmien himo tietää tyttöä.

Suolainen liharuoka, nam!! Joten poika.

5. Olitko todella pahoinvoiva ensimmäisen kolmanneksen aikana? Tai oletko vielä? Merkit viittaavat tyttölapseen. Vähäinen tai olematon pahoinvointi viittaa taas poikaan

Poika.

6. Jos sänky on oveen nähden poikittain tulee tyttö. Jos pitkittäin, niin poika tulee.

Poika.Näiden mukaan siis poikaa odoteltaisiin, mutta saa nähdä! Rakenneultrassa aijotaan ottaa selville, mikäli vauva suostuu haaruksiaan näyttämään, mutta pääasia että olisi kaikki hyvin! Vähän kyllä jännittää saako sitä pakata Avan vanhat pienet vaatteet varastoon vai saako niille uuden käyttäjän. 

Onko lukijoilla veikkauksia? :)
6 kommenttia:

 1. Oon ihan kahden vaiheilla mitä veikkaisin!!! Mutta..
  Sanon kyllä poika =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä kauheasti vaihtoehtoja oo, heh :D
   Lisä-ääniä pojalle, jännää! :)

   Poista
 2. Mä luulen, että uusi tulokas on tyttö! ;)

  VastaaPoista
 3. Poikaa veikkailen :) Jännityksellä odotellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! :) Aika tuntuu matelevan kun odottaa jotain, vielä reilu kuukausi ultraan…

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...