tiistai 30. joulukuuta 2014

Raikas talvisää.

Niin ihanaa kun on lunta! Ulkona on niin kaunista ja valoisaa, tuntuu kuin olisi herännyt koomasta tuon pitkän ja pimeän syksyn jälkeen. Valkoinen joulu oli kyllä täydellinen. Eilen oli niin hirmuinen pakkanen ettei me liikuttu kotoota mihinkään, tai mä liikuin töihin ja takaisin. Tänään olikin jo mukavan lauhtunutta, ehkä liikaakin, muttei se menoa haitannut. Lähdettiin mun neuvolan jälkeen laskemaan mäkeä Avan Stigalla minkä sai kummisedältään joululahjaksi. 

Avahan pelkäsi vielä joku aika sitten aivan älyttömästi lunta, eikä suostunut kävelemään askeltakaan lumessa ja sai aivan hullut raivarit. Nyt Ava on jo varsin iloinen lumesta ja ihastelee sitä aina ikkunasta sanoen "waau, ihana lumi" tai "kaunista lunta". Tehtiin vielä illalla takapihalle lumilyhty ja lumiukko jota ollaan ihasteltu ikkunasta pitkin iltaa :)Ava nauttii hirmuisesti lumileikeistä ja mäen laskemisesta. Se lapsen riemu on kyllä uskomatonta! Onneksi oon ostanut itselleni ulkohousut niin saan remuttua Avan kanssa pihalla! Tänään en kyllä kovin paljoa tehnyt sillä mun selkä on räjähtämispisteessä, ja hain saikkuakin siihen. Perjantaina pitäisi mennä vielä työterveyslääkärille kysymään jos pääsisin fyssarille, toivotaan parasta! 

Mä oon muuten aivan varma että Ava törkkää kielensä tänä talvena johonkin ja jää kiinni. Mä en edes tiedä mitä siinä tilanteessa pitäisi tehdä. Täytyy ottaa selvää. 


Huomenna onkin rakenneultra! Vihdoin ja viimein. Mua jännittää aivan älyttömästi, nyt sitä tietää jo enemmän kuin Avan raskausaikana, ja tietenkin olen kehitellyt kauhuskenaariot jo päässäni. Onneksi ultra on heti kahdeksalta aamulla niin ei tarvitse koko päivää jännittää! 
2 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...