keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Rakenneultra & neuvolaa

Eilen olin tosiaan neuvolassa. Kaikki oli kunnossa ja hempparitkin oli noussut mukavasti. Todettiin neukkutädin kanssa että vauva on todella alhaalla. Sydänääniä saikin hetken etsiä sillä vauva  ei ollut halukas tulemaan esille vaan karkasi aina alta, lopulta suostui kuitenkin yhteistyöhön ja sydän jumpsutti hurjaa vauhtia. En tajunnut kysyä lukemia mutta mutulla sanoisin että oli 150 luokkaa.  

Viime yö oli aivan kamala, en nukkunut kuin muutaman tunnin, rakenneultra jännitti niin valtavasti ja näin hirveitä painajaisia, ja Avakin heräsi kolmen aikaan. 
Aamulla herättiin vähän ennen seitsemää kaikki ja pikaisesti puettiin päälle ja lähdettiin viemään Avaa mun äidille aamupalalle ja hurauteltiin Jorviin. Jouduttiin odottelemaan kymmenisen minuuttia meidän aikaa, ja jännitys oli valtava. Mulla oli hirveä pelko että kaikki ei olekaan hyvin.

Jutusteltiin hetki ennen ultrausta ja sitten ruvettiin puuhiin. Ultraajakin totesi että vauva on tosi alhaalla vielä. Näytölle ilmestyi heti varsin vauhdikas vauva, ja tutkiminen aloitettiin sydämestä jossa kaikki oli varsin hyvin! Vauva antoi todella hienosti kaikki mitat itsestään, ja painoarvioksi saatiin 367g ja vauva vastasi viikkoja 20+4, eli kahta päivää pienempää. Avasta oli mun mielestä sama juttu, np-ultrassa oli isompi ja rakenteessa pienempi. 
Täydellinen pieni ihminen! <3Ultraaja kysyi onko meillä jotain kysyttävää, ja ennenkuin kerkesin suutani aukaista oli Anni jo kysynyt sukupuolesta. Vauvalla oli käsi haaruksissa ja napanuorakin siellä, joten näkymät oli aika huonot vaikka yritti paristakin eri suunnasta katsella. Saatiin varovainen arvaus, ja hetken tökittyään vauva vilautti hyvin nopeasti haarojaan ja ultraaja sai kuvan pysäytettyä, ja asia olikin jo melko selvä vaikkei tietenkään mitään luvattu.
Meillä akkalauma kasvaa <3

14 kommenttia:

 1. Ihanaa! <3 Ja voi miten kaunis ultrakuva! <3 A-muru riehui rakenneultrassa niin valtavasti ettei saatu selviä kuvia kuin yksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 me saatiin kolme sivukuvaa ja yks mikä on tosi pelottava, siin on pääkalloa ja silmä! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3 Saan Avan kaikki ihanat pienet vaatteet taas käyttöön! <3

   Poista
 3. Oi oiii ihanaa että kaikki hyvin <3 pikkunen prinsessa <3
  -Cindderella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 oli kyllä helpotus!
   Toivottavasti ei nyt vaihda sukupuolta ;D <3

   Poista
 4. Jjjjeeeee, onnea tytsylupauksesta. :)))))

  VastaaPoista
 5. Ihana juttu että kaikki oli hyvin ja onnea tyttölupauksesta. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa toinen rinsessa tulee. :) <3 Onnea!

  http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...