lauantai 13. joulukuuta 2014

Sodastream rakkautta.

Parisen viikkoa takaperin, kun äänestettiin ensimmäistä kertaa tasa-arvoisesta avioliittolaista, oli meistä myös pieni juttu iltalehdessä, josta en täällä olekaan asiasta maininnut, fb-sivuilla kylläkin. Jutussa käytiin pikaisesti läpi mun ja Annin historiikki, ja kerrottiin miten me päädyttiin juttelemaan. Lyhyesti, pyysin Annia kuplajuomalle. 

Olin saanut Sodastreamin Suomen maanjohtajalta viestiä facebookissa, tosin se oli mennyt muut kansioon ja huomasin sen vasta tällä viikolla. Olivat tykänneet meidän rakkaustarinasta ja halusivat lähettää pienen joulutervehdyksen! Olin niin otettu, miten he olivat edes lukeneet tuon meidän jutun, ja bonganneet tämän Sodastream yksityiskohdan.
 Mietittiin Annin kanssa mitä sieltä mahtaisikaan tulla ja oltiin kummatkin ajateltu että lähettävät sellaisen makupullon, ehkä coca-colaa, ehkä jotain muuta.

Eilen ovikello soi puoli yhdeksän aikaan illalla, sain hirveän sydänkohtauksen, emmehän me odottaneet ketään meille kylään! Anni kävi avaamassa oven, ja Itellan postipatehan se siellä seisoskeli hurjan kokoisen pahvilaatikon kanssa. Ja kuten aina kun ovikello soi ilman odotuksia, niin tälläkin kertaa olin aivan idiootin näköinen, olin laittanut otsahiukset pompulalle ja näytin... My little ponylta? 

Oltiin Annin kanssa kuin lapset jouluna avatessamme pakettia, ja se sisältö yllätti kyllä meidät kummatkin täysin! Makuja oli kyllä, voi niitä tosiaan oli ja vieläpä uusia kapseleita, sekä uusi kaasupullo ja kaksi uutta pulloa! Tehtiin heti jo eilen omat pullolliset kuplajuomaa, ja kippisteltiin uusilla pulloilla. Tajuttiin myös että meidän ensinäkemisestä oli tasan 3 vuotta. Tänään tehtiin taas lisää, ja Avakin sai oman mukillisen. Naamahan toisella vääntyili kun oli niin kuplikasta, mutta taisi silti maistua hyvältä.

Kiitos Sodastreamille tästä ihanasta joululahjasta, sekä kiitokset sille jollekin fiksulle joka keksikään tämän laitteen.
Muutoin me ei ehkä oltaisi tässä yhdessä, yhden lapsen vanhempina ja toista odottaen <3


Postausta ei siis ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, kunhan herkkistelen! <3

4 kommenttia:

 1. Repesin tota my little ponya! =D
  Olipa tosiaan ihana yllätys!! Ja sen ansaitsitte, mäkin tykkäsin teidän tarinasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D
   No oli, oon vieläkin ihmeissäni tosta paketista!

   Poista
 2. Minä repeilin samalle kohdalle! :D

  Ihanan lahjan saitte ja ansaitsitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D sillä yhdellä ponilla on sellainen töyhtö hiuksia otsalla :D
   Kiitos, tuo oli kyllä ihana ylläri! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...