maanantai 12. tammikuuta 2015

Tarvikelistaa.


Vauva tarvitsee:

-Turvakaukalo
- Sukkia, pipoja & raapimisestotumppuja
- Pinnasängyn reunus
- Leikkimatto
- Sitteri
-Hoitoalusta
-Kesto- ja kertakäyttövaippoja
- Harsoja
- Kantokassi
- Nenäfriida
(-tutteja?)

Minä tarvitsen:

- Imetyspaitoja ja mekkoja
- Maidonkerääjä
- Lansinoh-rasva
- Liivinsuojia, kesto ja kertakäyttö.
- Kudottu kantoliina

kuvat googlesta.
Lista näyttää ihanan lyhyeltä, varsinkin tuo mun osuus. Mulla ei ole mitään hajua tarvitsenko vielä jotain lisää, tuokin on kovin imetyspainoitteinen.
Vauvalla on tutit suluissa koska mä en vielä oikein tiedä sittenkään mitä teen tuttiasian kanssa, eikä sitäkään varmaan voi oikein etukäteen päättää. Avalle sain tutteja lahjaksi, ja vaikka niitä olikin vino pino, ei neidille kelvannut yksikään, ja vaikka välillä toivoin että Ava söisi tuttia, nyt mietittynä on ihan kiva ettei syönyt, päästiin tuttipullostakin kertaheitolla eroon ja ajattelisin sen olevan tutittomuuden ansiota, ehkä? 

Kallein hankintalistalla on tuo kaukalo, mutta mitä nyt olen saksalaisia verkkokauppoja katsellut, ne on sielä puolet halvempia, joten hintaa ei juurikaan tule lainkaan. Mä olen aivan rakastunut tuohon liilaan kaukaloon, ja se varmaankin hankitaan. Toivottavasti vauva on tyttö vielä syntyessään ;) Sitteri on myös aivan ihana, ja se olisi kyllä hakusessa, mieluiten käytettynä. Helpottaa ainakin alkuun kun sen saa kehdoksi, ei tarvitse aina viedä vauvaa yläkertaan nukkumaan päivällä. 

Mitä meillä jo on:

- Pinnasänky
- Sänkyyn patjat + peitto
- Vuodevaatteet
- Hoitopöytä
- Vaatteita
- Rintapumppu
- Tuplarattaat
- Imetystyyny
- Imetystliivejä ja toppeja
- Kylpytuki

Hassua, vaikka on jo yksi lapsi niin silti tämän listan tekemisessä tuntui menevän ikuisuus kun piti pohtia mitä tarvitsee ja mitä ei, sekä mitä meillä jo on. Mua harmittaa kyllä kun pinnasänky ja hoitopöytä ovat mustanruskeat, mutta Anni otti projektiksi hiota ne ja maalatava valkoiseksi, niin sulautuu sitten muihin huonekaluihin hyvin! 


Tuleeko jollain mieleen lisättävää? 


5 kommenttia:

 1. Hmm, en kyllä äkkiseltään keksi mitään lisättävää!

  Mutta piti sanomani, että meillä on tuo imetystyyny (jonka sain kaveriltani) ja se on ollut tähän mennessä tosi kätevä. Eli ainakin oman (joskin lyhyen) kokemuksen perusteella suosittelen kyllä sellaisen hankkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en Avan kanssa käyttänyt meidän lyhyehköllä imetystaipaleella kuin kerran tai kaksi, en oikeen ikinä oppinut istualteen imetystä. Meillä on kaks tyynyä, toivottavasti jompikumpi on hyvä! :)

   Poista
 2. Oisko sulla antaa osotteita nlihin saksalaisiin verkkokauppoihin? Meillä nimittäin turvaistuin hakusessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...