keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kolmekymppinen

Poks, poks ja poks!
Aikamoista, ensin sitä odotti että ensimmäiset 10 viikkoa täyttyy, sitten kakskymppisiä ja nyt olisi enää se viimeinen kymmenys jäljellä! Olo on haikea ja malttamatton. Välillä itkettää ajatus että kaikki on ohi ja vauva on maailmassa. Tuntuu että raskautta ei ole kummemmin kerennyt ihastella ja taivastella, toisaalta tuntuu että yhteiseloa mahan kanssa olisi jatkunut jo pieni ikuisuus. Tietty on ihanaa saada vauva tälle puolelle maailmaa.

Maha on tehnyt jonkun kasvustopin, ainakin tuntuu ettei se ole tuosta juurikaan kasvanut viikkoihin. Kovin alhaalla tuo tuntuu vieläkin olevan, ja viimeksi tutkiessani vauva oli edelleen poikittain.  

Olo on todella hyvä, supistuksia ja paineentunnetta lukuunottamatta. Pitkään istuminen aiheuttaa supistuksia, ja varsinkin autossa oleminen. Selällään makoilu on jäänyt sillä se aiheuttaa huonoa olo enkä pysty hengittämään kunnolla. Muuten olo on tosiaan aivan loistava ja voisin olla oikeastaan aina raskaana. 

Lähestyvä synnytys on alkanut jo hieman jännittämään. Nyt kun joutuu hieman suunnittelemaan kuka vie Avan mummalle vai tullaanko sieltä hakemaan on jännitys aivan erilaista kuin Avan synnytyksen jännittämistä. Sain varattua itselleni tens-laitteen ja saan hakea sen kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Toivon että pärjään sillä synnytyksen ja tarvittaessa ilokaasulla. 


Tänään alkoi mun loma! Ihanaa, vihdoin saan vain olla ja laitella paikkoja valmiiksi. Mulla on pari projektiakin odottamassa mutta niistä lisää myöhemmin. 


6 kommenttia:

 1. Jee sullakin poksui 30 :)) Alkaa tosiaan jo jännittään!

  VastaaPoista
 2. Oi äkkiä aika menee. Onnea kolmekymppis poksumisen johdosta. :)
  Kaunis vauvamasu sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä menee, välillä ihan hirvittää miten nopeasti menee:)
   Kiitos!

   Poista
 3. Voi miten aika kuluu nopeasti! Vastahan sinä täällä kerroit vauvasta! :O Ihana masu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kohta jo ilmoitan vauvan syntymästä ;o hurjaa. Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...