keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pieni pyöräilijä

Avan synttäreistä lähtien olen odottanut koska löydettäisiin täydellinen kypärä pikkuneidille, ja lumien sulamista. Anni ja mun äiti oli yhtenä päivänä shoppailemassa ja löysivät Avalle niin ihanan kypärän! Lumetkin on hyvin sulanut ja plussan puolella menty joten olisin jo seuraavana päivänä halunnut töiden jälkeen käydä Avan kanssa testailemassa pyöräilyä, mutta kun kurvasin päiväkodin pihalle alkoi kamala sade. Tänään töistä ajaessani kotiin tihkutti hieman ja kerkesin jo masentua kuinka pyöräilyreissu ei tänäänkään onnistuisi, Avakin on odottanut kovasti milloin laitetaan kypärä päähän ja mennään pyörän kyytiin. Sää kuitenkin kirkastui ja sadekin loppui juuri sopivasti. Kysyin autossa Avalta tahtoisiko hän mennä pyöräilemään, ja takapenkiltä kuului iloinen "Jooo! Kypärä päähän!". Puoljuostiin autolta kotiin vaihtamaan pipoa ja tuomaan laukkua sekä reppua, etsittiin kypärä ja laitettiin se päähän, napattiin vielä kissa mukaan ja sitten mentiin! Ava osasi heti hienosti ottaa ohjaustangosta kiinni, polkimille laitettiin yhdessä jalat ja näytin Avalle kuinka saa pyörän itse liikkeelle, mutta se taisi olla Avasta liian jännää, joten neiti tyytyi roikottamaan jalkoja kun äiti työnsi. Yritin vielä muutaman kerran saada Avaa laittamaan jalat polkimille, ja aluksi ei halunnut, mutta laittoi ne lopulta polkimille ja antoi olla siinä. 


Avalla oli niin kivaa! Välillä pysähdyttiin halailemaan kissaa, jonka jälkeen matka jatkui taas. Ihan yllätyin kuinka nätisti Ava oli, ei kertaakaan yrittänyt itse nousta pois, ja piti koko ajan kiinni. Ohjaaminen tuotti hieman haasteita, mutta muuten kaikki meni todella nappiin. Ava on niin söpö tuon kypäränsä kanssa!  Oon kyllä iloinen että Ava tykkäsi niin paljon, ja käyttäytyi hyvin niin uskaltaa lähteä vaikka kauppaankin pyörällä, ja kesällä päästään pyöräilemään kun laitetaan vauva liinaan ja menoksi.2 kommenttia:

  1. Mä en ole vieläkään löytänyt täydellistä kypärää :( Haluttaisi jo päästä Niilon kanssa kokeilemaan uutta potkupyörää, nyt kun ne lumetkin on tosiaan sulaneet (vai sataako sitä nyt taas lisää??) :)

    VastaaPoista
  2. Höh! Toivottavasti löytyy pian!
    Toivottavasti ei sada, mä meinasin aamulla manata koko suomen ku lähettii pk ja töihin kun maa oli valkonen :D Onneks se suli pois. Toivottavasti ens viikon sääennusteet pitää paikkansa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...