sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Risteilyreissu


Johan oli reissu! Oon ollut niin poikki että on hieman venähtänyt tämä reissupostaus. Matka meni hyvin, ekana yönä mä en tosin nukkunut melkein yhtään, aina kun nukahdin niin heräsin kun laiva tärähti aaltoon tai näin jotain pelottavaa unta, titanic pyöri mielessä koko ajan ja sitä rataa. Ava oli todella innoissaan laivalla olosta, ja halusikin koko ajan katsella ikkunasta ulos.  
Käytiin pariin otteeseen taxfreessä ja leikkipaikalla, jossa tuli myös Ville Viikinki käymään. Avaa vähän jännitti mutta uskalsi kuitenkin käydä halimassa.


Nukkumaanmeno hieman viivästyi, mutta lomalla kun oltiin niin ei se haitannut. Ava nukkui mun vieressä kun ei saanut omaa sänkyä, joka ei tosin hyttiin olisi mahtunutkaan. Saatiin laita sänkyyn, ja olisihan Ava periaatteessa nukkunut siinä yksin, mutta itse en suostunut menemään yläsänkyyn nukkumaan. Ensimmäinen yö meni siis pyörien ja hyörien, aamulla herättiin seitsemän aikoihin ja suunnattiin buffet aamupalalle, jota olinkin koko yön odottanut! Sitten hyttiin valmistautumaan. Mä kirosin mun kengät alimpaan hemmettiin, otin kahdet kengät mukaan ja kummatkin puristivat.. Tiesin jo siinä vaiheessa että reissu tulee olemaan tuskaa. Anni ja äiti kävivät hakemassa bussiliput ja vaihtamassa rahaa ja sitten lähdettiin. Käytiin pikaisesti syömässä, ja sen jälkeen Ava rupesikin päiväunille, ja nukkui koko matkan. 

Mun jalat huusivat jääkylmää vesiastiaa jo puolessa välissä, ja loppua kohden mun teki mieli vain itkeä joka askelmalla.  Onneksi sää oli kuitenkin hyvä, aurinko paistoi ja oli melkoisen lämmin! 


Kun tultiin takaisin laivaan, käytiin Avan kanssa suihkussa ja katsoin mun jalkoja. Nilkkoja ei enään oikeastaan ollut, mun varpaat oli kuin prinssinakit ja vaikka mulla oli melko löysät farkut, oli mun "nilkat" täynnä raitoja housujen rypyistä. Anni onneksi hieroi mun jalkoja niin pahimmat kivut lähtivät. Käytiin taas shoppailemassa tax freessä ja tultiin hyttiin syömään. Käytiin vielä leikkimässä leikkihuoneessa, ja illalla mentiin kuuntelemaan musiikkia. Ava sai Ville Viikinki-drinkin, josta se ei kyllä oikeastaan edes tykännyt :D Ava tanssi ja taputti karaokelaulajille, sitten alkoi olemaan jo kaikilla väsymyksen merkkejä joten suunnattiin hyttiin nukkumaan. Ava halusi mennä mumman viekkuun nukkumaan, ja sinnehän se sai mennä. Mä sammuin ensimmäisenä melkein heti kun pääni tyynyyn pistin ja nukuin melkein koko yön, kolmen aikoihin näin niin hirveää painajaista että itkin jonkun aikaa ennenkuin uskalsin nukahtaa uudestaan. 


Aamulla käytiin vielä aamupalan jälkeen leikkimässä ennen laivan paluuta, Ava sai hienon tatuoinnin jota ollaan ihailtu monta kertaa päivässä! Shoppailin yllättävän vähän, vauvalle ostettiin laivalta Lundmyrin housut ja Åhlensilta aivan ihana pandabody, itselleni ostin uuden hajuveden tax freestä ja Tukholman kampaamosta uuden tangle teezerin, edellinen ei oikein sovi mun käteen ja se aina lentää kädestä kun harjaan hiuksia, tää on hieman isompi ja toisella tavalla muotoiltu niin hiusten harjaaminen on taas helpompaa! :D Ava sai Åhlensilta Mini Rodinin t-paidan ja Zarasta housut ja t-paidan. 

En kyllä enään ikinä mene laivalle tämmösen mahan kanssa, oli se aika tuskaa! Onneksi Annin lisäksi oli äiti mukana niin oli Avalle extra silmäpari, tuo kun on käänteissään niin nopea. Buffettia jäi kyllä ikävä! 

2 kommenttia:

  1. Teillä oli mukava risteily jalkakivuista huolimatta! Onneksi oli Anni hieromassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli! Ei mua pienet turpoamiset ja kivut estele ;D Onneksi, mä tosin sanoin sille jo kotona että se saa luvan hieroa mun jalkoja tukholmareissun päätteeksi :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...