torstai 9. huhtikuuta 2015

RV 35+0, TJ 35.

Mun piti kirjoittaa ja julkaista tämä postaus jo päivällä, mutta tulikin muutamat mutkat matkaan. Tänään oli myös neuvola jonne menin väsynein ja päänsärkyisin tunnelmin. Särkyä on jo jatkunut eilisestä saakka, ja aamulla mietin olisinko juonut vain liian vähän vettä. Tankkasinkin vettä monta lasillista aamulla, mutta särky ei ottanut lähteäkseen. Neuvolassa mainitsinkin jo alkuun asiasta, ja mitattiin paineet jotka oli kuitenkin normaalit, samoiten pissa oli puhdas joten myrkytyksestä ei ainakaan ollut kyse. Turvotusta olisi vaikka muille jakaa, kahdessa viikossa onkin painoa kertynyt 3kg(!!!). Sanoin terkallekin että jalkoihin sattuu kävely jo heti aamusta, niin turpeat ne ovat, ja sormetkin ovat aikamoiset nakit. 

En oikeastaan itse ollut kovinkaan huolissani, Avasta mulla oli itseasiassa täysin samoilla viikoilla sama homma, päänsärkyä, näköhäiriöitä, turvotusta, verenpaine koholla ja proteiinia pissassa, silti ei ollut myrkytystä. Sain kuitenkin ohjeeksi ottaa kotona kaksi 500mg panadolia ja tunnin lepo, jonka jälkeen jos särky ei ole kadonnut niin soittoa synnärille. Eipä kadonnut särky ja soittelin Jorviin josta kehoitti tulemaan näytille jos ei ala helpottamaan. Kahden tunnin päästä soitosta särky oli vain pahentunut ja äitini painostuksella menin sitten näytille. Käyrille, verenpainemittauksia, verikokeita, pissanäytteitä. 
Kaikki ok! 


Lääkäri ultrasi vielä ja kaikki näytti varsin hyvältä! Olin näkevinäni ulokkeen vauvan jalkovälissä, ja oli aivan pakko kysyä lääkäriltä näinkö oikein. Tutkailtiin mutta ulokkeita ei näkynyt, joten vauva on vielä pikkusisko! Painoa neidillä oli mittausten mukaan 2197g. 
Siro neiti, aivan kuten isosiskonsakin, jolla oli samaisella viikolla painoa 2100g. 
Sain pari lääkettä, joilla ei kuitenkaan ollut mitään vaikutusta pääkipuun. Sain tunnin päästä siitä vielä panacodin ja sänkypaikan ihanan pimeästä huoneesta. Panacodilla oli jonkunverran tehoa, ja jomotus ei ollut enään niin kauheeta kuin aikaisemmin. Ottivat vielä käyrää ja pääsin lähtemään kotiin kun arvot olivat hyvät. Käskivät kuitenkin tulla herkästi takaisin, ja mikäli vielä aamulla päätä särkee, on soitettava ja mentävä näytille. En aivan ymmärrä miksi pääkivusta tuli näin iso juttu. Kotona kävin suihkussa, ja tajuton jyskytys alkoi uudestaan, oli niin kovaa kipua että tuli todella huono olo. Anni hieroi hieman hartioita joka helpotti hieman, mutta edelleen jomottaa. Toivottavasti aamulla olisi jo parempi olo! 

Yöheräilyt ovatkin alkaneet, heräilen 1-3kertaa yössä joko vessaan tai muuten vaan. Raivostuttavaa, mutta tottuupahan kehokin yöheräilyihin. "Minä Sinua rakastan, tiedän sen.
Se ei ole vain hetkisen huumaa. 
Se on nuotion hehku hiljainen. 
Se on roihua polttavan kuumaa.

Se ei sammu kun saapuvat hallayöt, 
se ei kuole kun maassa on routa, 
vaan se kestää myrskyt ja tuuliset yöt 
ja se kestää, on sade tai pouta."Nyt on kyllä pakko pistää kone kiinni sillä kipu alkaa käydä pikkuhiljaa sietämättömäksi. 
Postaustahti on taas hieman hiljentynyt, mutta tässä on ollut hieman kaikenlaista. Viikonloppuna on tiedossa Lapsimessut, joihin olisi tarkoitus osallistua lauantaina ja sunnuntaina! 
Ehkä törmätään siellä?

6 kommenttia:

 1. Voi toivottavasti pääkipu hellitti ja pysyy poissa! <3
  Voi olisi ollut kiva osallistua lapsimessuille, mutta kaikkeen ei voi vain revetä. Ihania messuja! Ehkä me nähdään kesällä siellä Muumimaailmassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on vielä aamusta särkeny mutta ei niin pahasti. Toivotaan, ei huvittaisi taas viettää päivää Jorvissa...
   Kiitos! <3 Ehkä, ja toivottavasti nähdään! ;) <3

   Poista
 2. Huiiiii mitä oireita sulla :(
  Siis epäilikö ne raskausmyrkytystä vai mitä?
  Toivottavasti voit jo paremmin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun vissiin joo, otti ainakin kaikki testit mutta ei myrkytystä ollut. En sitten tiedä mikä vaivasi, vieläkin vähän jomottaa ohimoita. :/

   Poista
 3. Toivotaan että päänsärky helpotti. :)
  Minäkin oon huomenna menossa mesuilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottihan tuo hieman! :)
   Kivoja messuja, ehkä törmätään! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...