sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Täysiaikaisuus

Täysiaikaisuus poksahti torstaina. Yksi etappi raskaudessa on jälleen saavutettu, ja nyt odotellaankin laskettua aikaa, tai ylipäätänsä sitä milloin vauva syntyy! Tuntuu että suurin osa raskaana olevista tuskastelee kun viikot vierivät hitaasti, mutta itsestäni tuntuu että ne juoksevat vauhdilla eteenpäin! Kun mietin viime syksyä, ja päiviä jolloin mietitiin onko se tulos positiivinen vai ei, aivan kuin se olisi ollut vasta viime viikolla. Tästä raskaudesta on tullut kyllä nautittua valtavasti, ja oon jo vähän harmissani kun viimeinen etappi kohta saavutetaan. Vauvaa kyllä odotan valtavasti, mutta voisin silti olla raskaana iät ja ajat. 

Täysiaikaisuudessa on jotain jännää, silloin sitä rupeaa miettimään koska tapahtuu, missä tapahtuu ja miten tapahtuu. Käykö kaikki sutjakkaasti. Pientä viimeistä panikointia, meillä tosiaan on kohta vauva. Välillä mua pelottaa kuinka arki kahden lapsen kanssa lähtee rullaamaan, ja kuinka jaksan olla yhtäpaljon läsnä kummallekin. Tai kuinka rakkautta riittää kummallekin. Mua harmittaa kun loppuaika on mennyt tuon päänsärkyilyn kanssa niin Ava on jäänyt vähän liikaa huomiotta, eikä ole jaksanut oikein tehdä mitään kivaa kun kaikki energia on mennyt tolkuissa pysymiseen. Nyt täytyy kyllä ottaa ja antaa Avalle paljon aikaa ja huomiota, vielä kun tuo on ainut tyttöni. 


Tällä kertaa raskausvatsaa on tullut kuvailtua paljon enemmän kuin Avasta, ja viikkojakin pistetty ylös. Liekö bloggaaminen osasyyllinen siihen, Avasta kun en viitsinyt spämmätä facebookkia täyteen mahakuvia, ja oikeastaan sinne lisäsin vain kolme vai neljä kuvaa. Tästäkään ei kovin montaa kuvaa facebookissa ole, mutta huomattavasti enemmän. Käytiin myös ottamassa kenelläpä muullakaan kuin Heidillä raskauskuvat. Avan raskaudesta käytiin myös ottamassa. Otettiin näiden mun yksittäiskuvien lisäksi perhekuvia, joista tuli myös tosi kivoja! 


Mä vihaan olla kameran edessä, eikä se ole ollenkaan luontevaa mulle. Mutta näistä kuvista tuli valtavan kivoja, ja jopa itse tykkään, varsinkin tuosta ylläolevasta sekä aivan alimmaisesta. 

Sain sairaalakassin pakattua tuossa viime viikolla, vihdoin ja viimein! Puuttuu sieltä kyllä hygieniajuttuja, mutta vauvan kotiutumisvaatteet on valittu ja itselleni pakkasin mukaan imetystopin, liivit ja paidan. Luultavasti kotiudun samoilla housuilla kuin lähdenkin, tai sitten pakkaan vielä Me&I magick pantsit. 


Näitä vähäpukeisimpia kuvia katsellessa huomaa kyllä massaa tulleen lisää, mutta silti pidän itseäni kauniina ja naisellisena. Toista on kyllä vauvan synnyttyä, mutta mulle raskausaika on sitä hehkua ja omasta vartalosta pitämistä. Vaikka tietenkin on päiviä kuin kaikki ärsyttää ja mikään ei mahdu päälle. Todella toivon että pääsen vielä joskus kokemaan tämän kolmannen kerran. Ja ehkä neljännenkin. Mutta tämän jälkeen keskityn kotiäitinä olemiseen ja menen töihin, ja koitan olla siellä pidempään kuin 7kk. ;) 


Olen myös miettinyt tässä uutta blogin nimeä, ja muutamia vaihtoehtoja on käynyt mielessä! Tästä ajattelin tehdä tosin oman postauksen. Mutta jos jollain on jotain kivoja ehdotuksia mielessä niin saa ja täytyy ehdotella.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun nautit raskaudesta ja raskaana olosta tollei! <3
  Kuvat on tosi kauniita, ja samaa mieltä, naisellinen ja kaunis oot <3
  Oon vähän kateellinen, koska haluaisin kans tollasen olon itelleni, ja vaikka kuinka yritän nii musta ei vaan tunnu siltä :(
  Mutta jeejee meillä ei oo enää kauaa, jännittää kummalla tapahtuu ensin :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vissii vähän outo ku musta tuntuu et oon ainut joka nauttii tällein kolotuksista ja jomotuksista huolimatta. :D
   Kiitos <3
   No mut ei kaikilla oo ja ymmärrän sen ainaki ite täysin! Onhan nää kovia muutoksia eikä pää kerkii mukaan niin kunnolla,turhaan oot kateellinen! <3

   Ei niin! Jännää kumpi jakaantuu eka! :)

   Poista
 2. Mullakin oli jossain vaiheessa tosi hehkuva olo, mutta viime hetkillä kun maha alkoi olemaan lähinnä tiellä kaikessa mitä tein, tunsin itseni kaikkea muuta kuin hehkeäksi :D Mutta sä oot kyllä kaunis ja todellakin hehkut hyvää oloa ja naisellisuutta - yksinkertaisesti voisi sanoa että upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D mäki välillä kyllä kiroon tän mahan jos törmään johonkin, mutta pääasiassa on ihan hehkuva olo :)

   Kiitos <3

   Poista
 3. Aivan upeita kuvia.♥
  Mä olen myös nauttinut raskaana olosta, kasvavasta vauvamasusta ja vosin kokea tämän vaikka kuinka monesti. Tosin mies on toista mieltä. :D Nyt koitan niin nauttia koka ikisestä hetkestä, sillä viimeistä kertaa olen tässä tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Kiva että sielläkin on nautittu! :) toivottavasti saat loppuun asti nauttia joka sekunnista! :) mä varmaan itkeä pillittäisin koko ajan jos tietäisin että raskaus on viimeinen :D

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...