torstai 14. toukokuuta 2015

40+0

Ei ole tämä neiti yhtä täsmällinen kuin siskonsa. Avastahan heräsin laskettuna aamuna supistuksiin, jotka jatkuivat aina sinne 40+2 kunnes Ava syntyi. Tuntemuksia on tänään ollut jonkun verran, niitä on ollut oikeastaan eilisestä saakka kun join pitkästä aikaa vadelmanlehtiteetä, joka pisti ensimmäistä kertaa supistelemaan, vaikkakin ei kipeästi. Vihlomisia on jatkuvasti ja vauvan liikkeet käyvät jo melko kipeää.

Olin eilen neuvolassa, sf mitta oli tipahtanut 3cm viikossa ja vauvan pää on kiinnittynyt ja hyvin alhaalla. Tuntuu että vatsa olisi tipahtanut vielä hirveästi eilisestä. Maanantaina kävin Jorvissa käyrillä, viime viikolla olin taas neuvolan lähetteellä jossa sovittiin että käyn maanantaina ja perjantaina tulen sitten käynnistyksen arvioon, päänsäryn, turvotuksen yms oireiden takia joita tässä on kärsitty jo viikkotolkulla, sillä oma jaksaminen alkaa olla jo lopussa. Käyrillä makoilin kolmisen tuntia, vauvan sykkeet olivat liian korkeat joten lääkäri halusi nähdä rauhallisemman jakson, jonka vauva sitten otti onneksi loppuvaiheessa niin pääsin kotiin, alkoi jo puutumaan kylki siitä makaamisesta. Eilen neuvolassa sykkeet nousivat myös ajottain melko korkealle. Huomenna sitten aamusta sinne Jorviin, saa nähdä mitä sanovat. 


Tänään ollaan nautittu ajasta kolmistaan, onhan kuitenkin viimeiset päivät Avalla huomion keskipisteenä. Nyt alkaa tulla viimehetken paniikit, miten sitä pärjää kahden lapsen kanssa, varsinkin kun toinen on tuollainen elohiiri joka ei paljoa malta paikallaan olla. Mutta eiköhän se siitä sitten ala rullaamaan! Anni on työharjoittelussa nyt, ja siellä oli onneksi sanottu että saa olla sitten vauvan synnyttyä loppuajan vapaalla, kun ei tässä enään montaa päivää harjoittelun loppumiseen ole, niin luultavasti en jää edes heti yksin. 


On kyllä aivan tajuttoman nopeasti mennyt aika, vaikka sitä niin luuli ettei aika mene millään eteenpäin. Nyt vain odotellaan sitten sitä viimeistä mahakasta päivää. Tulee kyllä hirveä ikävä tätä masua, on se niin ihana <3  


12 kommenttia:

 1. ihanaa massu sulla on

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä loppu odotukseen! Pian nyytti on sylissä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) näinpä, eipä tässä ole kuin max 2 viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana masu! Miksi mä en näytä tuolta raskaana.. Tsemppiä viimemetreille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo vaan onnellinen ettet näytä! :D
   Kiitos paljon! ♡

   Poista
 5. Itken miten ihana maha, omaa jo ikävä !Oon käyny tsekkailemassa blogias ahkeraan useemman kk ajan kun kiva seurata kun LA niin lähekkäin, meillä oli 13.5., ja tytsy päätti syntyä äitienpäivänä :---) en vieläkään tajuu et viikko sitten alko ensimmäiset kipeet supistukset yöllä ja synty aamupäivällä sit , en ois todellakaan viikko sit osannu ees aavistella, muistan vaan miten jännäsin ja ootin et millon se tulis, ku ei todellakaan ollut mitää tuntemuksia etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana äitienpäivä lahja, onnea! ♡
   Niin ne vaan yllättää, Avasta ei myöskään ollu mitään tuntemuksia etukäteen, tää on nyt antanut parina päivänä ja yönä ennakkomerkkejä:)

   Poista
 6. Jos kehtaa kysyä, niin onko teidän lapset keinohedelmöityksellä saaneet alkunsa? :) Löysin vasta blogisi, täytyy alkaa seurailemaan! Teidän lapset on aivan ylisöpöjä! <3 Ihanaa kesää teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti-inseminaatiolla on kummatkin neidit saaneet alkunsa! :)
   Kiitos, ja hyvää kesää sullekin! :) <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...