tiistai 12. toukokuuta 2015

Äitienpäivä

Sunnuntaina vietin kolmatta äitienpäivää äitinä, viimeistä yhden lapsen äitinä. Aika juoksee kyllä kamalaa vauhtia, muistan vieläkin ensimmäisen äitienpäiväni, jolloin Ava oli vain vajaa 3kk ikäinen pieni nykerö, ja nyt jo 2v 3kk iso tyttö! 

Aamu vietettiin sängyssä löhöillen ja aamupalaa syöden, katsottiin Netflixistä lastenohjelmia ja oltiin vain. Ava kävi hakemassa Annin kanssa mulle kortin, joita askarreltiin lauantaina mummeille ja isomummeille, sekä tietenkin mulle, ja sain myös vihdoin avata paketin mikä tuli päiväkodista. 
Paketissa oli ihana kangaskassi jota Ava oli hienosti taiteillut! Melkein meinasi tulla itku kun näin tuon kassin <3


Koko aamupäivä menikin oikeastaan makoillen, nukuttiin päikkärit ja syötiin Annin tekemää kakkua. Sitten lähdettiin mun äidille juhlimaan äitini synttäreitä ja äitienpäivää. Ava vei mummalle kukan jonka oli istuttanut aivan itse ruukkuun, sain itse myös samanlaisen. Mummalla syötiin lisää herkkuja ja oltiin vain, Ava kävi enonsa kanssa keräämässä pihalta valkovuokkoja, jotka kyllä unohdin ottaa mukaan.. Aivan uskomatonta että ensi vuonna vietetään äitienpäivää kahden lapsen voimin. Olen kyllä valtavan onnekas kun saan kutsua itseäni äidiksi! <3
2 kommenttia:

  1. Entä Anni? Eikö häntä juhlita äitienpäivänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil on alusta asti ollu et äitienpäivä on mun päivä ja isänpäivänä on Annin päivä :) Näin kumpikin saa sen oman extrahuomion ja "oman" päivän :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...