sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Arki kahden lapsen kanssa

Arkea ja eloa on himpun vajaa kaksi viikkoa takana kaksilapsisena. Kaikki on sujunut oikeastaan paremmin kuin oletin, kiitos helpon vauvan ja valtavan hoivavietin omaavan isosiskon! Ajattelin että alkuhuuman jälkeen Ava alkaisi protestoimaan oikein kunnolla, mutta ei! Kyllähän tuo mulle ja Annille jonkun verran osoittaa mieltään, mutta ei mitenkään erityisen pahasti, ja vauvalle satelee aina vaan haleja ja suukkoja. Aluksi Avalle oli hieman vaikeeta vauvan syömiset, ja neiti heitti parit itkupotkuraivarit. Nyt useimmiten pyydän Avan mun kainaloon kun vauva syö, ja katsotaan yhdessä telkkaria tai höpistään päivästä, ja näin Ava saa myös huomiota vaikka vauva vetelisikin tissimaratoonia. Muuten oikeastaan ei ole ollut mitään tämän kahden viikon aikana mistä Ava olisi suuttunut. 


Anni jäi juuri kesälomalle, joten selvisin muutamalla päivällä neitien kanssa kaksin. Oli oikeastaan ihan helppoa, Ava kömpi meidän sänkyyn katsomaan netflixistä lastenohjelmia sillä aikaa kun syötin vauvan ja tein aamupesut ja sitten tultiin alas, vauva sitteriin ja Avalle aamupalaa. Leikittiin ja touhuttiin, vauva söi, tein ruuan, syötiin, Ava päiksyille ja sitten odoteltiin Annia kotiin. Ulos en vielä uskaltanut lähetä yksinäni lapsien kanssa. 


Tytöillä tuntuu olevan jo ihan omat juttunsa. Pienempi seuraa ja kuuntelee tarkkaan mitä isosisko puuhaa, ja Ava taas on kärppänä paikalla kun pienempi edes hieman inahtaa ja paijaa päätä, mikä saattaa jo riittää että vauva hiljenee. Ava käy laittamassa tuttia suuhun ja juttelee. Mulla on tosi kova luotto Avaan, ja uskallankin jättää neidit kaksin jos käyn ylhäällä, teen ruokaa tai käyn vessassa ja aina Ava on ollut todella nätisti, ja kun kehun häntä niin se ylpeys mikä Avan kasvoille tulee on jotain todella liikuttavaa. 

Iltasadut on yleensä pyhitettu mulle ja Avalle kaksin, pari kertaa on vauva ollut mukana kuuntelemassa ja syömässä, muutoin jätän vauvan Annille ja he viettävät omaa laatuaikaansa. Pari kertaa Anni on käynyt lukemassa, mutta Avalle se ei olekaan kelvannut ja on mennyt hieman itkemiseksi koko homma. Tänään taas otin vauvan mukaan syömään sillä Anni oli kaupassa. Vauva kuunteli silmät pyöreinä Aladdinia, ja Ava kävi välillä kuuntelun lomassa paijaamassa siskoaan. Minun rakkaat tyttökullat <3 

PS. Mitäs pidätte uudesta nimestä ja bannerista? 

12 kommenttia:

 1. Niin söpöt tytöt teillä! Oon melkeinpä jo kateellinen kun kaikilla muilla niin söpöjä muksuja, omista yrityksistä kun ei tahdo tulla lasta eikä paskaa :'(
  Mut tosi suloinen perhe teillä! Tosi ihana tuo uusi banneri ja blogin nimi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voi, toivottavasti yritykset alkaa tuottamaan tulosta :( ♡

   Poista
 2. Ihana juttu että arki siellä sujuu hyvin ja molemmat tytöt on kyllä niin suloisia.♥
  Pidän kovasti uudesta nimestä ja bannerista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihanaa kun rullaa näin hyvin varsinkin kun oli odottanut pahempaa! :)
   Jee kiva! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja vau mikä uusi ulkoasu! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvin kuulostaa lähteneen arki sujumaan :) tykkään uudesta ulkoasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :)
   Hyvin on kyllä sujunut, toivottavasti jatkuukin! :)

   Poista
 5. Tykkään tykkään! Ihanalta näyttää! Ja mahtavaa että kaikki sujuupi :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että on alkanut sujuun!=)
  Tyttökullat, tosi hyvä nimi blogille!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta sujuu kyllä tosi hyvin! :)
   Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...