torstai 18. kesäkuuta 2015

1kk

A on jo kuukauden ikäinen. Ensimmäisen lapsen kanssa aika meni todella nopeasti, toisen kanssa se jo juoksee. A on kovasti alkanut juttelemaan, useimmiten käytetty sana on "höö". Päätä on alkanut kannattelemaan hienosti, äkkiä alkaa kyllä pää painamaan ja täytyy lepuutella taas hetki. A nukkuu meidän sängyssä, jossa se on nukkunut alusta asti. Tänään kävi ensimmäistä kertaa omassa sängyssä sillä aikaa kun laitoin verhoja, ja sinne hän hetkeksi nukahti. En kyllä raaski vielä laittaa sinne nukkumaan. 

Vaatteissa siirrytään pikkuhiljaa 56-kokoon, vaipoissa 2. Vauva on edelleen aivan uskomattoman helppo, yöt menee yhdellä syötöllä edelleen ja itkua tulee vain aiheesta. Olen kyllä aivan varma että tämä vielä kostautuu. Maanantaina neiti hymyili ensimmäisiä kunnon hymyjä, ja niitä onkin sen jälkeen tullut sillointällöin, eilen aamulla hymyiltiin Avalle niin kovasti. 

Tiistaina meillä oli neuvola, oltiin ensimmäistä kertaa omalla neukkutädillä. Kovasti ihasteli vauvaa, ja vauva väläyttikin isot hymyt, ja mä sain kehuja kuinka hienosti vauva hymyilee, ja se on hyvä juttu että ollaan saatu hymyilemään. Kaikki oli kunnossa, punnitusten ja mittausten jälkeen vauvalle iski nälkä ja terkka naureskeli kuinka kovaääninen syömäri neiti on. Se on kyllä aivan totta, uskomatonta miten kovaa ääntä tämmöinen pieni tirppa voi pitää syödessään. Nieleskelyt kuuluu parin metrin päähän, tyytyväisistä tuhinoista puhumattakaan. 


55cm (50cm)
4100g (3470g)
36.7cm (34cm)

Olen niin tyytyväinen että neiti kasvaa näin hyvin, ja vain mun maidolla! Olen jännännyt tuota painon nousua, pelännyt ettei vauva kasva kunnolla ja joudutaan antamaan korviketta. Onneksi ei! Pituuskasvu tuntuu hurjalta, vielä hurjemmalta tuntuu että jotkut synnyttävät tämänkokoisia pötkylöitä! :DHän on niin kovin ihana ja kaunis, ja tuo vauvantuoksu, voisin päivät pitkät nuuhkutella päälakea. <3

Enään kuukausi ristiäisiin. Kutsukortteja ollaan vihdoin alettu tekemään, kakku on melkeinpä suunniteltu. Kohta se pahin stressi iskee!
En malta odottaa että pääsen paljastamaan neidin nimen! 


14 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kuukauden ikäinen pikku A <3

  VastaaPoista
 2. Ihana A ♡ Hyvä, että tyttö on lähtenyt kasvamaan noin hyvin. On ikävää jos toivoo lapsen pystyvän olemaan pelkällä rintamaidolla ja se ei onnistuisikaan. Onneksi teillä kasvetaan hurjaa vauhtia ♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡
   Näinpä, kyllä tippui pieni taakka harteilta kun kasvaa niin hyvin, ei tarvitse stressata imetystä enää :)

   Poista
 3. Aika todella juoksee näiden pienten kanssa :o

  Onnea pienelle neidille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, ihan kamalaa! :(
   Neiti kiittää! ♡

   Poista
 4. Nätti tyttö, meidän neiti syntyi 53cm 4330g 38cm jättipää :D eli jotakuinkin tuon kokoisena kuin teidän tyttö nyt. 2vko neuvolassa painoa oli 4358g eli saas nähdä koska 5kg menee rikki. Meidänkin tyttö nukkunut nyt viimeiset muutaman yötä 3-4h putkia, eli 1-2 heräämistä vain yössä. Vauvan tuoksuista juhannusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho,.hyvän kokoinen neiti! :)
   Samoin sinne! :)

   Poista
 5. Moikka!

  Kirjotan tän vähän vanhempaan postaukseen siksi, jossette halua asiaa kaikkien silmille. Onko Avalla ja vauvalla sama luovuttaja? Mitä kautta löysitte hänet/heidät? Kuinka paljon "paskaa" olette saanut niskaan naisparina jolla on lapsia? Ja siitä, että niin nopeasti päätitte yrittää hankkia perheenlisäystä? Tiesikö ihmiset vasta raskauden alkaessa, vai jo etten että yritätte?
  Olemme puolisoni kanssa suunnittelemassa perheenlisäystä, tietäis vaan mistä aloittaa luovuttajan etsiminen, kun aluksi ainakin koti-inssillä on tarkoitus yrittää :)

  Pahoittelen kysymyksiä, jos haluatte pitää asian henk.kohtaisena.

  Olette todella suloinen perhe ja on ollut ihana seurata teidän arkea <3

  -Mari

  VastaaPoista
 6. Aikaisempaan kommenttiin lisäyksenä, että mielelläni sähköpostitse juttelisin myös asiasta josset julkisesti halua vastata.

  Lesbopari@hotmail.fi

  T. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä laittelen sulle spostia tänään illalla tai huomenissa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...