maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pride 2015
Tänä vuonna osallistuttiin koko perheen voimin kulkueeseen ja puistojuhlaan, kahtena edellisenä vuonna ollaan Annin kanssa oltu naistenbileissä ja kun Ava oli vain pienen pieni masuolento, oltiin kulkueessa ja puistoilemassa. Mä tykkään hirveästi Pride-viikoista, on niin värikästä ja tuntuu että rakkaus kukoistaa kaikkialla. Tänä vuonna oli myös huikeaa kun USA hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain kaikissa osavaltioissa, hurraa! 

Avalla oli hurjan kivaa, käytiin tanssimassa, syötiin eväitä, puhalleltiin saippuakuplia, käytiin kasvomaalauksessa... Pikkusisko otti rennosti ja nukkui melkein koko reissun, välillä heräsi syömään tai ihmettelemään menoa ympärillä. Me pysyteltiin "perhepuolella" poissa suurimmalta hälinältä ja juopottelulta ja lähdettiin suht ajoissa kotiin takaisin. Ava nukahti samantien kotona iltapalan jälkeen, ja aamulla juoksi melkeinpä ensimmäisenä katsomaan onko poskessa vielä sydän tallella. Harmikseen se oli yön aikana hankautunut pois.
Mä olen aikaisemmin hieman arastellut lapsen kanssa menemistä, mutta turhaan. Paljon muitakin lapsiperheitä oli, eikä meidän vauvakaan ollut ainoa pieni. Ensi vuonna täytyy kyllä ottaa uusiksi!
3 kommenttia:

 1. Onpa kivan pirteitä pridekuvia!! :))
  Onko teillä muuten vielä jotain lemmikkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Ei oo enään, Avalla kun todettiin se infektioastma ja huomattiin että Avalla on helpompi olla paikassa missä ei eläimiä ole niin myytiin kissat ja koira meni mun mummille. :/

   Poista
 2. Ihania kuvia! Prideä saatiin taas juhlia auringonpaisteessa, mikä oli mahtavaa. Perheet sopivat minusta Prideen paremmin kuin hyvin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...