torstai 9. heinäkuuta 2015

Kuulumisia.

Taas on hetki kulunut viimeisimmästä postauksesta. Oltiin lomailemassa Lappeenrannassa ja oon niin poikki siitä reissusta vieläkin! Ristäisiinkin on vain reilu viikko, enkä ole muuta saanut aikaiseksi kuin lähettää kutsut ja ostettua itselleni mekon! Pappi soitteli tänään ja sovittiin tapaaminen ensi viikon torstaiksi. Mukavalta vaikutti ja onnekseni oli nainen. Mä en tiedä mikä miespapeissa mua ahdistaa, Avan ristiäisissä sain valita papin ja nyt saatiin joku heidän sieltä valitsemansa, jännitin kovasti mutta nyt taas yksi kivi vyörähti harteilta. Tarjoiluja ei olla vieläkään lyöty lukkoon muutoin kuin kakun ja voileipäkakkujen osalta, pöytäliinoja ei ole, kukat on ajatustasolla... Stressitaso alkaa nousemaan eikä sitä yhtään helpota että kutsut on ihmisillä olleet perillä viime viikon torstaina, laitoin sunnuntain viimeiseksi ilmottautumispäiväksi, ja tasan yksi ihminen on ilmoittanut tulevansa! Tähän en laske tietenkään kummeja enkä mun ja Annin vanhempia. Sama taisi olla Avan ristiäisissä, eipä kukaan viitsinyt ilmoittaa tulostansa. Todella ärsyttävää miettiä tarjoiluja kun ei ole mitään käsitystä paljonko ihmisiä on kestittävänä.

Pienempi A se vain kasvaa kasvamistaan, viihtyy leikkimatolla ja sitterissä on hirmuisen hauskaa, kun tajusi että potkimalla saa musiikkia ja valoja! Riemunkiljahduksia vaan kuuluu heiluvasta sitteristä. Päivärytmiäkin on alkanut tulemaan, vaikka en itse ole mitään sen koommin asian eteen tehnytkään. Päätä jaksetaan jo hienosti pitää ylhäällä ja muutenkin masulteen viihdytään hyvin pieniä hetkiä. Meihin on iskenyt muuttokärpänen! Ollaan mietitty ja aikalailla päätetty muuttavamme pois Espoosta ja pk-seudulta kun Anni valmistuu, eli ensi keväänä viimeistään. Mutta hirveästi tekisi mieli muuttaa jo jonnekin! Turhaahan se tosin on muuttaa ensin Espooseen ja sen jälkeen taas, joten taidetaan nyt vaan tyytyä täällä asumiseen, ellei tulla toisiin ajatuksiin tuon pk-seudulta pois muuttamisen kanssa ja etsitä uutta asuntoa täältä. 

Kaiken tämän hässäkän keskellä meidän isompi muru on oppinut itse päiväkuivaksi! Kiinnostusta pottaan tuli aikalailla samoihin aikoihin kuin vauva syntyi, mikä oli mun mielestä todella hassua. Vahinkoja sattui tottakai, mutta nyt reilu viikon ei vahinkoja ole käynyt ja ollaan oltu kaupoillakin ilman vaippaa. Ihanaa että meni näin helposti, helpottaa kummasti arkea kun on vain yksi vaipatettava, ja sekin on kestoissa niin kaupasta ei tarvitse ostaa enään kuin sillointällöin vaippoja Avalle yöksi, vaikkakin muutama yökin on mennyt täysin kuivana ja Ava herää aamusta ja pyytää pöntölle. Ihana iso tyttöni. 


Kurjaa kun sää on ollut niin huono taas. Lappeenrannassa sää oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, Ava ja mun kummityttö ui pihalla altaassa ja itse otin aurinkoa. Toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi lämpimäksi viikoksi! Tämä ainainen sade alkaa niin tympimään. 

Aurinko jo hieman pilkistää pilvien takaa, ehkä me rynnitään pihalle nyt ennenkuin alkaa taas satamaan! 

Mitä teille kuuluu? :)

6 kommenttia:

 1. Täällä just alotettiin kuivaksi harjoittelu. Ihan ok menee, meillä käytössä tarrataulu :D kakkaa ei jostain syystä tee pottaan kun se äherretään salaa jossain :D kai se tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans suunnittelin tarrataulua mutta en kerennyt ottaa mitään käytäntöön :D Avalla oli kakan kanssa myös alkuun ettei tehnyt pottaan vaan panttas vaippaan mut sit kerran meni ihan ite potalle ja oli niin polleana :D tsemppiä sinne, eiköhän se siitä :)

   Poista
 2. Voi toi on niin ärsyttävää kun ei viitsitä ilmottautua vaikka kutsussa niin on toivottu. :/
  Hienoa Ava! Meillä ollaan vaippa vielä kauppareissuille laitettu ja vahinkoja sattuu aina joskus, mutta eiköhän täälläkin kohta päiväkuivia olla (ainakin toivon niin). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :/

   Me ollaan käyty Prismassa missä on lastenhoitohuone niin aika pian sen jälkeen ku ollaan kauppaan tultu niin siellä vessassa :) Eiköhän sielläkin pian, jee! :)

   Poista
 3. Ihana pikku A ja upeaa Ava! Tsempit järjestelyihin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...